Maxicepte Bir ilk daha... Bedava Rapidshare Premium Hesabı %100 Garanti ediyorum

Sponsorlu Bağlantılar

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Maxicepte Bir ilk daha... Bedava Rapidshare Premium Hesabı %100 Garanti ediyorum
Öncelikle bir PayPal hesabı açıyoruz. Paypal hesabı almak için (Kredi kartı girmek zorunda değilsiniz) adresine girip SignUp’a tıklıyoruz. Ülkemizi seçip “Personal Account”a tıklıyoruz. Karşımıza çıkan formu dolduruyoruz. Formu doldururken bilgilerinizi ister doğru yazın ister sallayın. Ama e-mail adresini doğru yazmanız önemli. İkinci aşama olan kredi kartı bilgilerine gelince PayPal logosuna tıklayarak kayıttan çıkıyoruz. Sayfanın sağ tarafında “ToDo List” yazan yerdeki linke tıklıyoruz ve mailimize aktivasyon linki gönderiliyor. Maildeki linke tıklayıp karşımıza çıkan sayfada şifremizi giriyoruz ve artık bir PayPal hesabımız var.
Şimdi para kaynağımız olan reklam sitesine üye olma kısmına geldik. (arkadaşlar buradan üye olursanız banada katkınız olur)adresine tıklayıp karşımıza çıkan sayfanın altındaki JoinNow linkine tıklıyoruz. Karşımıza çıkan formu dolduruyoruz. Paypal hesabını seçip hesap adı olarak email adresimizi yazıyoruz.Email adresimize mutlaka Paypale kayıt olurken kullandığımız email adresini yazıyoruz. Şimdi buxto hesabımız da tamam.

Artık sıra geldi para kazanmaya. surf ads linkine tıklayarak Karşımıza çıkan bütün linklere sırayla tıklıyoruz. Açılan sayfaların üstündeki sayaç sıfıra kadar sayıp “ Done ” yazısı çıktığında işlem tamamdır sayfaları kapatabiliriz. Hergün bu linklere tıklayarak para kazanıyoruz. Hesabımızdaki para miktarı 10Hesabımızdaki para miktarını görmek için MyStats’a tıklıyoruz.
Parayı paypal’e aktarmak için CashOut’a tıklıyoruz, sonra Convert to Cash via PayPal linkine tıklıyoruz. Ve kazandığımız para paypal hesabımıza yatmış oluyor 10$ ı aştıktan sonra parayı paypal hesabımıza aktarabiliriz.
Bu parayla ne mi yapabiliriz? Her şeyi. Ben Rapidshare Premium şifresi almak için kullanıyorum. Bu yöntemle yaklaşık iki haftada bir aylık rapidshare üyelik ücretini kazanıyorum. Dolayısıyla kredi kartımı hiç işe karıştırmadan tamamen yasal yollarla rapidshare şifresi alıyor ve gönül rahatlığıyla kullanıyorum. Eğer rapidshare şifreniz varsa sizde başka sitelere üye olmak için kullanabilirsiniz.
kolay gelsin bol kazançlar......not:buxto dan tıkladığımız linkleri tek tek acalım yoksa hesabımız bloklanır...(ARKADAŞLAR SİZE ÖNEMLİ TÜYO VERECEGİM:ÖNCE BİLGİSAYARINIZDA FİREFOX YÜKLÜ DEGİLSE YÜKLEYİN. YUKARIDAKİ SİTELERE ÜYE OLDUKTAN SONRA 10 TANE MSN ADRESİ ALIP BUNLARIDA YUKARIDAKİLERİN AYNI ŞEKİLDE ÜYE EDİN. HERBİRİNİ TEKER TEKER ÜYE EDİN. ÜYE ETTİGİNİZİ 10 TANE MSN İLE REKLAMLARI TIKLAYIN. HERBİR ÜYELİGİ AYRI GİRİN . BİR ÜYELİKLE REKLAMLARI BİTİRDİGİNİZDE SİTEDEN ÇIKIN VE FİREFOXDAKİ ARAÇLAR SEÇENEGİNDEN ÇREZLERİ SİLİN. BİR DİGER ÜYELİKLE GİRİP İŞLEMİ BÖYLECE SİZE ONLAR 5. GÜNDE 1.AYLIK RAPİD ÜYELİGİ KAZANACAKSINIZ. AYRICA 10 MSN DE PARA KAZANACAK ) :pro:
Herşey maxicep.com sakinleri içindir....!!!!
___________________________________________________________Sevgiler!!!

leiche

leiche

Emekli Yönetici
yanlıs anlama dostm ama bu tür konlar daha önce 100000 kez acıldı

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım önemli olan paylaşım... Bana bi link versene bakayım... Benim yazdıklarımla aynımı???:pro:

Linkini bekliyorum bugün sabahçıyım zaten...
___________________________________________________________________SEVGİLER!!!!

erdoganpepe

erdoganpepe

Üye
artık bux.to paypal' odeme yapmıyor saece alertypay a yapıyor.. ama umidinizi kesmeyin paypal'a odeme yapan sitelerde var ogrenmek isteyenler ziyaret etsinler kazanc yontemlerinde bir cok para kazanabileceği ve paypal'a odeme yapan siteleri bulabilirsiniz.

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
leiche seninle aşık atılmaz dostum ben sadece rapidshare olarak arama yaptım... O zaman bulamadık neyse konuyu güncellemiş olduk!!! Aramızda sorun varmı ?_?_?

__________________________________________Maxicep Ailesinden Sevgiler!!!:pro:

leiche

leiche

Emekli Yönetici
ayıpsın dostum ne sorunu biz arkadasız ;)
benim kimseyle sorunum olmaz
normalde mesajlarımı aratırsan görürsün
ben kimseye kolay kolay daha önce bu konu werilmişti falan demem
ama bazı konular o kadar cok werildiki
örneği bende daha önce werilmiş konuları weriyordum yanlıslıkla
zaten wermeyen yoktur
ok ?
ii forumlar kardesim :sn:

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Saol kardeşim!!! Teşekkürler!!!

_________________________________Maxicep Ailesinden Sevgiler!!!

ycg35

ycg35

Üye
bux.to çok az kazandırıyor referansla üye olcak kişi bulmak ta zor oluyor bn awsurveys i kullanıyorum şu an ama ondada referansla üye yapmak çok zor oluyor arkadaşlarım son zamanlarda orataya çıkan bazı söylentiler yüzünden böyle sitelere girmekten çekiniyorlar söylentilerden biri böyle sitelerden kazandığın para senin adsl faturana geliyormuş falan filan saçma şeyler neyse bnm referans tan üye olmak isteyen varsa :D

ercan90

Üye

arkadaşlar yukarıda verdiğim linke girin karşınıza gelen sayfadan 1 month yani 1 ayı seçin aşağıya mailinizi(msn) girin şifreye istediğiniz bi şifre girin sonraki sayfıda doldurun sonra size bir link vericek o linki 6 kişiye verip üye yapın onlarıda 1 aylık premium hesabı kazanın bukadr basitXDXD

sorusu olan özel msj atabilir kolay gelsin

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
:locked: