ben maxicep sitesine taaa ismi e-cep iken üye olmuştum. malum bir 6600 ve google sebep oldu buna bir zaman sonra e-cep değişti maxicep oldu. ey gidi günler eyyyy
cep tel ile ilgili bir sürü forum sitesi gezdim gezdim ama hiç birisinden bir zevk alamadım ama maxicep öle değil sanki bu sitenin üyeleri senin akrabaların sanki bu sitenin üyeleri senin annen baban kardeşlerin gibi veyada en yakın bir dostun gibi en son da bu maxiceple tanıştım ve olay bu
Bu işin öncülüğünü 2002 den bu yana yapıyoruz aslında birkaç kere isim degistirdik ve talihsiz çok yere sıfırdan basladık ancak artık öyle bir durum olmadan, Türkiye'nin en kaliteli cep sitesi olma yolunda hızla ilerliyoruz allahın izniyle.
Bu işin öncülüğünü 2002 den bu yana yapıyoruz aslında birkaç kere isim degistirdik ve talihsiz çok yere sıfırdan basladık ancak artık öyle bir durum olmadan, Türkiye'nin en kaliteli cep sitesi olma yolunda hızla ilerliyoruz allahın izniyle.
Biri pasif olan mobiletechtr.com domaini, diğeri de şu an aktif olan bir cep telefonu forum sitesi, domaini ve içerigi kendileri bir şekilde aldılar ve kendilerine mal ettiler dolayısı ile simdi onun rahatlıgıyla piyasadalar. Adını vermeye gerek yok zaten o kadar da önemli degil. Hele ki şu an itibari ile Biz sıfırdan baslayarak, o sitenin hitini 5e katladıysak