MaXiCeP'Le NaSıL TaNıŞTıNıZ ?

5800 im varken telefonda ufak bir sorun vardi bende internette dolasarak bakiyordum sonra maxicep linke girdim cözumu uyguladim sonra duzeldi ve üye olduk

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Abim tanışmış üye olmuş üyeliğini aldığımda toplam,1 mesaji vardı sonra forumu sevdim ve ilerledim şimdi binbasiyim

Oğuzhan

Üye
Kırmızı ışıkta duruyordum. Geldi ve bana arkadan çarptı. Öyle tanıştık...

Tepkiler: Dede

Invoke

Üye
Google aracı oldu

KcygtYsn

Üye
abim buranın üyesi ama bulamadım herkesin adı bi garip burda

Ccihat67

Üye
6300'ım vardı oyun indirmek için üye olmuştum 2008 yılında o haftada guiza fenere gelmişti ve nickimi o yüzden guıza yapmıstım ve sonradan anladım kii

GUİZA PİŞMANLIKTIR.

Anußis

Üye
2008 yilinda 5310 a yazilim atmayi ogrenmek icin kayit olmustum

ehlacat

Üye
ben Google'da Symbian oyun ararken buldum ve her site uyelik istiyordu uye oldum sonra diger sitelerde cok az oyun var 6-7 senedir uyeyim hala on basıyım bır kıdem bile alamadım vaybe

Amarus

Üye
2008 yılında bir abim önermişti o zaman üye olmustum ama taşınınca kullanıcı adı falan unuttum epeydir telefonla ilgilenmiyordum bu hesapla yeniden ilgilenip bakınıyorum,internette güvendigim nadir site/forumlardan

Bir dosya indirmem gerekti, indirme için üyelik gerekiyordu. Bir kere üyeliği aldım, ardından dayanamadım sürekli takıldım
Alışkanlık yaptı yaa

Mr.Sun

Üye
yolda yürüyodum oda karşıdan geliyomuş fark etmedim bi çarpıştık konuları yere döküldü toplamasına yarım ederken tanıştık o günden beri hep takip ediyorum

Symbian programlar ararken denk gelmistim yillar once olelikle kayit olup basladm .

Abim sayesinde. Abim üyeydi. Ben onun hesabıyla giriyordum siteye. Sonra kendi hesabımı açtım.

apk ararken bunu buldum linki görmek için üyelik istiyodu herhalde yada yorum yazcaktım ondan üye oldum

NEXUS

Üye
Rastgele Android Oyun Ararken Bu Siteyi Buldum. ve Kayıt Oldum
Genelde Forumlarda Fazla Kalmam Bir Oyun İndirip Kayıplara Karışırım.
Ama Bu Sitenin Bağımlısı Oldum