Hıqh_VoLTaqe27
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet arkadaşlar tanışmanız nasıl gerçekleşti.Mesela benimki şöle olmuştu.
Bir gün 6600 varken bluetoothtan cebime virüs gelir.Amanın hertarafa mms yollamaya çalışır bu zalim virüs.Hemen Google girip cep telefonları virüs falan aratırım.Başka bir forum sitesini bulduğumda bi baktım maxiden link verilmiş.İndirdiğim Karpesk bi denerim.Virüs knock-out.Sonrası malum.Ama Foruma üye olurken neden bağımlılık yapar yazılmamış kardeşim
Originally posted by joker_bgli@Aug 19 2005, 11:04 PM
Ben bir yakınımdan öğrendim. İsim vermek istemiyorum duysa beni parçlar herhalde...
[post=138764]Quoted post[/post]
Originally posted by joker_bgli@Aug 19 2005, 11:20 PM
Hiç sorma bir ara kavga ettik o arada siteye bende üye oldum ( o olma diyordu ) şu an aramız gene kötü ve ben gene burdayım. Forumlara devamım ise kıramayacağım bir kişinin isteği...
Diğerinin gerekçesi ise o kadar erkeğin içinde ne işin var? Bense bi türlü orası sanal dedim ama anlatamadım kız yada erkek maksat muhabbet olsun ama olmadı... Neyse nikimi falan bilmiyo uyanmaz inşallah :P gördüğünüz gibi benim hikayem devam ediyo...
[post=138789]Quoted post[/post]
Originally posted by ibonline@Aug 20 2005, 12:12 AM
sevgili arkadaşlar 22 aralık günüydü 6600 telefon almıştım googlede arama yaptım maxiceple öyle tanıştım işte böyle bizim hikayemizde böyle başladı vaybe eskidik artık sitenin en ihtiyarlarındanız;
[post=138882]Quoted post[/post]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?