Maxicep'in kıymetini bilin!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep'in kıymetini bilin!!!
Arkadaşlar diğer mobil teknoloji forumlarına bir bakayım dedim. Bir de ne göreyim hiçbiri Maxicep gibi değil, kimisi aktif değil, kimisinde çok fazla içerik yok, kimisine üye olunmuyor, yani Maxicep'in kıymetini bilin. Teşekkürler Maxicep.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 484994 ve Nextman

Legendary.

Legendary.

Üye
Evet arkadaşlar maxicep'in değerini bilelim. :oke:

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Evet katılıyorum

murat.122a

murat.122a

Üye
maxicep süper site

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
:maxicep:

KayraBey

KayraBey

Üye
Katılıyorum...

burakkk97

Üye
Ama uyeler hep birbirini kirmaya yonelik davraniyo birinin yanlisini acaba kirilir mi demeden hatta asagilayarak soyluyo ama gene de maxicep candir :oke:

esokmen

esokmen

Üye
Biraz bilinçli ve duyarlı olunursa çok daha iyi olacak

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
    Konu Sahibi
ama maxicepte birbirimize muhalefet etmenin bile tadı bir başka :)

Samet.25

Maxicep iyiya takiliyoz oyle .d

mesutgaga

mesutgaga

Üye
maxicep benim en iyi arkadaşım gibi :)

Superfan

Superfan

Üye
Yanlış anlaşılmasın ama teknoloji forumu değil de daha çok mobil içerikli forum diyelim.Maxicep'te çoğu konuya uzun süredir konu açılmamış.Özellikle PC Teknik yardım ve altındaki konularda.Ama mobilde maxicep'in üzerine tanımam.Adından anlaşılacağı gibi.Her gün sürüyle oyun paylaşılıyor.Bu yüzden bu oyunları paylaşan çoğu kişiye teşekkür ediyorum.

Süleyman

Süleyman

Üye
Yanlış anlaşılmasın ama teknoloji forumu değil de daha çok mobil içerikli forum diyelim.Maxicep'te çoğu konuya uzun süredir konu açılmamış.Özellikle PC Teknik yardım ve altındaki konularda.Ama mobilde maxicep'in üzerine tanımam.Adından anlaşılacağı gibi.Her gün sürüyle oyun paylaşılıyor.Bu yüzden bu oyunları paylaşan çoğu kişiye teşekkür ediyorum.

adı üstünde maxiCEP :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye

rica ederim :sirit:

60Samet09

60Samet09

Üye
ilginç :D

sadasc11

Üye
Aynen katiliyorum bazi forumlarin çivisi çıkms surekli bir konu acıldginda cogu kisi yardimci olmak icin degil adamla dalga gecmek ve konuyu hortlatmak icin yaziyor

CryuS

CryuS

Üye
Arkadaşlar diğer mobil teknoloji forumlarına bir bakayım dedim. Bir de ne göreyim hiçbiri Maxicep gibi değil, kimisi aktif değil, kimisinde çok fazla içerik yok, kimisine üye olunmuyor, yani Maxicep'in kıymetini bilin. Teşekkürler Maxicep.

Sen böyle düşünüyorsun ama, unutmaki forumda ki bu paylaşımları yapanlar kullanıcılardır.Sen gidip bloglara bakarsan tabikide yeteri kadar paylaşım olmaz.Bence maxicep üyelerin kıymetini bilsin daha mantıklı.

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Tüm üyelerimiz bizim için değerlidir zaten :walk:

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Güzel bir Forum olduğunu söyleyebilirim ama Forum.DonanımHaber ile karşılaştırdığımızda DonanımHaber daha iyi bir sonuç veriyor.Çok güzel fakat site renkleri, çok fazla reklam olması, kolay bilgisayar konulara yardım edilmemesi, bunlar büyük açıklar.Hatta bu reklamlar yüzünden 3-6 aydır açmadım.

----------

Sırf Maxicep için "Remove Add Blocker" kullanmak istemiyorum. :angry:

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
Güzel bir Forum olduğunu söyleyebilirim ama Forum.DonanımHaber ile karşılaştırdığımızda DonanımHaber daha iyi bir sonuç veriyor.Çok güzel fakat site renkleri, çok fazla reklam olması, kolay bilgisayar konulara yardım edilmemesi, bunlar büyük açıklar.Hatta bu reklamlar yüzünden 3-6 aydır açmadım.

----------

Sırf Maxicep için "Remove Add Blocker" kullanmak istemiyorum. :angry:

Katılıyorum bazen sağ ve sol taraflara da reklamlar ekleniyor. O zaman çileden çıkıyorum ben. Kasarak açılıyor site.

Cevapları biraz geçde alsak yinede vazgeçilmezdir MaxiCep.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt