osmanaslan1060
Üye
Yanlış anlaşılmasın ama teknoloji forumu değil de daha çok mobil içerikli forum diyelim.Maxicep'te çoğu konuya uzun süredir konu açılmamış.Özellikle PC Teknik yardım ve altındaki konularda.Ama mobilde maxicep'in üzerine tanımam.Adından anlaşılacağı gibi.Her gün sürüyle oyun paylaşılıyor.Bu yüzden bu oyunları paylaşan çoğu kişiye teşekkür ediyorum.

Yanlış anlaşılmasın ama teknoloji forumu değil de daha çok mobil içerikli forum diyelim.Maxicep'te çoğu konuya uzun süredir konu açılmamış.Özellikle PC Teknik yardım ve altındaki konularda.Ama mobilde maxicep'in üzerine tanımam.Adından anlaşılacağı gibi.Her gün sürüyle oyun paylaşılıyor.Bu yüzden bu oyunları paylaşan çoğu kişiye teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar diğer mobil teknoloji forumlarına bir bakayım dedim. Bir de ne göreyim hiçbiri Maxicep gibi değil, kimisi aktif değil, kimisinde çok fazla içerik yok, kimisine üye olunmuyor, yani Maxicep'in kıymetini bilin. Teşekkürler Maxicep.

Güzel bir Forum olduğunu söyleyebilirim ama Forum.DonanımHaber ile karşılaştırdığımızda DonanımHaber daha iyi bir sonuç veriyor.Çok güzel fakat site renkleri, çok fazla reklam olması, kolay bilgisayar konulara yardım edilmemesi, bunlar büyük açıklar.Hatta bu reklamlar yüzünden 3-6 aydır açmadım.
----------
Sırf Maxicep için "Remove Add Blocker" kullanmak istemiyorum.![]()