Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maxicep'in En Tatlı Çocuğunu Arıyoruz :) -Oylama- [7 TL ÖDÜLLÜ]
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ogzhnoTr
Üye
Siz resimlere bakmıyorsunuzki. Arkadaşlarınıza göre oy veriyorsunuz buda adaletsiz rekabet oluyor.
Aynen kardeşim herkes tanıdığına oy veriyor eee o zaman ne anlamı kalıyor ki bizim hiç koymamıza gerek yok zaten arkadaş çevresine göre oy veriliyor siz en dandik resmi koysanızda size oy verecekler.Ben bu yarışmayı saymıyorum.Eğer adaletli olmasını isteseydiniz fotoğraflar üstüne kişi ismi yazmazdınız kimsede birbirini tanımadan oy verirdi
Aynen kardeşim herkes tanıdığına oy veriyor eee o zaman ne anlamı kalıyor ki bizim hiç koymamıza gerek yok zaten arkadaş çevresine göre oy veriliyor siz en dandik resmi koysanızda size oy verecekler.Ben bu yarışmayı saymıyorum.Eğer adaletli olmasını isteseydiniz fotoğraflar üstüne kişi ismi yazmazdınız kimsede birbirini tanımadan oy verirdi