Maxicep'in En Tatlı Çocuğunu Arıyoruz :) -Oylama- [7 TL ÖDÜLLÜ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Siz resimlere bakmıyorsunuzki. Arkadaşlarınıza göre oy veriyorsunuz buda adaletsiz rekabet oluyor.

ismail

ismail

Üye
hey ben adeletli davrandım :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
saat 12de oylama bitiyor çok az kaldı :oke:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
MeLih_061 10

Joker. 8

ia.phlvn 6

• Beğen
Tepkiler: ia.phlvn
Black-killing

Black-killing

Üye
Siz resimlere bakmıyorsunuzki. Arkadaşlarınıza göre oy veriyorsunuz buda adaletsiz rekabet oluyor.

Aynen kardeşim herkes tanıdığına oy veriyor eee o zaman ne anlamı kalıyor ki bizim hiç koymamıza gerek yok zaten arkadaş çevresine göre oy veriliyor siz en dandik resmi koysanızda size oy verecekler.Ben bu yarışmayı saymıyorum.Eğer adaletli olmasını isteseydiniz fotoğraflar üstüne kişi ismi yazmazdınız kimsede birbirini tanımadan oy verirdi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:off:Fotoğraflara bakıp oy atıyoruz.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
puanları topladım akşamüstü yeni konu açarım :oke:

- - - Eklendi - - -

:locked:

Joker.

Joker.

Üye

Aynen kardeşim herkes tanıdığına oy veriyor eee o zaman ne anlamı kalıyor ki bizim hiç koymamıza gerek yok zaten arkadaş çevresine göre oy veriliyor siz en dandik resmi koysanızda size oy verecekler.Ben bu yarışmayı saymıyorum.Eğer adaletli olmasını isteseydiniz fotoğraflar üstüne kişi ismi yazmazdınız kimsede birbirini tanımadan oy verirdi

Bana oy verenlerin bir kaç kişi dışında hiç birini tanımıyorum!!!
Beni tanıyan herkes bana 10 puan vereydi belkide 1.olurdumşimdi 4 mü neyim .

- - - Eklendi - - -

Bana oy verenlerin bir kaç kişi dışında hiç birini tanımıyorum!!!
Beni tanıyan herkes bana 10 puan vereydi belkide 1.olurdumşimdi 4 mü neyim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt