adminler ne olduğunu anlamadan ban atıyorsa elbette arkadaşın canı sıkılacak. Ben hak veriyorum. Düşüncesini de özgürce ifade etme hakkına sahip. Zaten küfür etmemiş. Dğer bu arkadaş bu konu yüzünden banlanırsa ki komik olur herkez modların tecrübeli mi tecrübesiz mi olduğunu görür.
Dunden beri konu icin sayisiz sikayet geldi. Konuyu cope almasini da bilirdim ben, ceza almasi ya da banlanmasi icin admine yonlendirmeyi de. Konuda hakaret ya da reklam yok, elestiriye de acik bir siteyiz deyip sikayeti kapattim. Kimin ne zaman siteyi, yonetimi elestiriyor diye banlandigini gordunuz? Banlanan ya hakaret etmistir ya da kufur etmistir.
Konu sahibi arkadasim saga sola bulasmaya devam edersen banlanirsin asil. Herkes tabii olarak fikrini yazacak ve yapilan bir yoruma katilmiyorsun diye kimseye artist diyemezsin, hakaret edemezsin. Kurdugun cumlelere dikkat edersen sevinirim.
Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk
Hayırlısı be gülüm diyip uğurluyoruz.
- - - Eklendi - - -
Hayırlısı be gülüm diyip uğurluyoruz.
bncede memnun olacaksan git metin 2 filan kas yaniAynen sıkılıyorsan çık call of duty oyna fifada kariyer yap metin2 çarı kas(ben sevmesemde pek)

işte böyle artist artist konuşanlar beni çıldırtıyor! Bunun gibiler yüzünden Ne bi yorum yapabiliyor insan ne de konu açabiliyor..
- - - Eklendi - - -
namaz kılıyorum da yetmez mi![]()
gideceksen git ne diye konu açıyosun
artistmi forumda nerdeyse 5000 mesajım var bugüne kadar kimseyle tartışmadım tartışmamda artistlik yapmak gibide bir niyetim yok eğer ben kimseyle tartışmayıp sen bana kulp takıyorsan ve böyle bir konu açıyorsan önce bir kendine bak ben senin kötülüğüne birşey söylemedim seni rencide edecek birşeyde söylemedim sadece yardımcı olmak farklı bir yere çekiyorsan suçu direk karşı tarafta arama önce kendine bak derim ayrıca namaz kılıyorsan Allah'a inanıyorsun müslümansın ama biraz hoşgörülü olsan iyi edersin ve namaz kılıyorsan Allah ile senin aranda olsun burda söylemene gerek yok heleki tartışmaya hiç gerek yok![]()
senden izin almak için konuyu acmadigim kesin!
- - - Eklendi - - -
arkadaş abdest alınca rahatlarsın yazmıştı bende namaz kılıyorum o zaten rahatlatıyor anlamında dedim.
- - - Eklendi - - -
yönetici arkadaştan rica ettim konu kapanacak..
yerinde olur.