maxicep'e sitem!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
:bye2:

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Oncelikle "Zorla üye yap sonra da banla ve onun için de alay et.." bu cumlenizi acalim. Biz hic bir uyemizi zorla uye yapmiyoruz ve bunu yapmamiz da mumkun degil. Ceza almaniz ve aldiginiz ceza yuzunden alay edilmesi konusunda bunu yapacak yapiya sahip bir yoneticimiz kesinlikle yok zaten oyle olsa yonetici olamazdi. Ayriyetten yoneticilerimiz de sizler gibi uyelerden secilirler ve memnun olmadiginiz eylemlerinden dolayi sikayet etme hakkiniz bakidir.

Konudaki yorumlara gelince bir uyenin ceza almasini en son isteyenleri siralamamiz gerekseydi listenin basina yoneticileri yazardik. Biz yöneticiler banlanacak üye avına cıkmıyoruz aksine ceza almanizi gerektirecek durumlarda bile ilk olarak uyarıyla baslayan bir surecten geciyorsunuz.

Son olarak kendinizi dıslanmis gibi hissetmenizde maxicep ailesi olarak bizlerin bir kusuru varsa telafi etmeye de haziriz. Yeter ki siz aktifliginizi devam ettirip bu aileye dahil olmak istediginizi bize gosterin.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe, Dede ve .Murat.
minoo

minoo

Üye
adminler ne olduğunu anlamadan ban atıyorsa elbette arkadaşın canı sıkılacak. Ben hak veriyorum. Düşüncesini de özgürce ifade etme hakkına sahip. Zaten küfür etmemiş. Dğer bu arkadaş bu konu yüzünden banlanırsa ki komik olur herkez modların tecrübeli mi tecrübesiz mi olduğunu görür.

Dunden beri konu icin sayisiz sikayet geldi. Konuyu cope almasini da bilirdim ben, ceza almasi ya da banlanmasi icin admine yonlendirmeyi de. Konuda hakaret ya da reklam yok, elestiriye de acik bir siteyiz deyip sikayeti kapattim. Kimin ne zaman siteyi, yonetimi elestiriyor diye banlandigini gordunuz? Banlanan ya hakaret etmistir ya da kufur etmistir.

Konu sahibi arkadasim saga sola bulasmaya devam edersen banlanirsin asil. Herkes tabii olarak fikrini yazacak ve yapilan bir yoruma katilmiyorsun diye kimseye artist diyemezsin, hakaret edemezsin. Kurdugun cumlelere dikkat edersen sevinirim.

Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe ve yaren_dede
Barış Grc

Barış Grc

Üye
Hayırlısı be gülüm diyip uğurluyoruz.

- - - Eklendi - - -

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi

Dunden beri konu icin sayisiz sikayet geldi. Konuyu cope almasini da bilirdim ben, ceza almasi ya da banlanmasi icin admine yonlendirmeyi de. Konuda hakaret ya da reklam yok, elestiriye de acik bir siteyiz deyip sikayeti kapattim. Kimin ne zaman siteyi, yonetimi elestiriyor diye banlandigini gordunuz? Banlanan ya hakaret etmistir ya da kufur etmistir.

Konu sahibi arkadasim saga sola bulasmaya devam edersen banlanirsin asil. Herkes tabii olarak fikrini yazacak ve yapilan bir yoruma katilmiyorsun diye kimseye artist diyemezsin, hakaret edemezsin. Kurdugun cumlelere dikkat edersen sevinirim.

Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk

artist küfür değildir.. Kendini beğenmişligın bir ifadesidir. Cümlelerime de gayet dikkat ediyorum.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

davul zurna da oluyor mu peki?

maxirabit

maxirabit

Üye
Yaptığınız tavırlar hoş değildir ayrıca bu yıllardan beri süre gelen bir şeydir,bir süre sonra burası size sıkıcı gelir ama bunu yeniden canlandırmakta sizin elinizdedir. Birilerine çıkışarak yada isyan ederek bir yere varamazsınız çözüm olsa herkes onu yapar zaten.Tabi bunun bir çözüm olmadığınız herkes gibi bizde biliyoruz.Eğer konular size sıkıcı yada forum çekilmez geliyorsa ya başka bölümlere yönelebilirsiniz yada başka hoşunuza giden konularda gezebilirsiniz veya başka bir şeylerle de uğraşabilirsiniz seçim size kalmıştır.

Size şunu söyleyeyim buranın düzenine alıştıktan sonra başka sitelere pek alışamıyorum.Neden mi?
İsmini vermeyeceğim yakın süreçte bir sitede yorum yazdım konuda ama moderatör nasıl olmuşta bunu yazmış dedim.
Üye'nin seviyesine düşmüş,hayır ondan farkın var sonuçta rütbe sahibi insansın,neden onun seviyesine düşüyorsunuz gibi uygun bir dille dile getirdim.Sonuç mu? Polemiğe girilmemesi lazım diyip mesajı mı silmiş sonrada kendi mesajında alakasız bir yorum yazmış silerken.Ne o siteye giriyorum nede bakıyorum artık.

Diyeceğim şudur ki;aşırıya kaçan bir olay olmaz burada,çok olumsuz bir şey olsa bile gerekli kişilerle konuşulduğu zaman hallediliyor.
O yüzden canınızı sıkmayınız, moralinizi bozmayıp daha iyi bakmanızı öneririm:)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Konu neyse de bu yorumlar,tavırlar ne böyle?
Kisi kendinin haksız yere banlandıgını düsünüyosa elbet foruma görüsü degisir,eski tadı alamaz ama bu geçici ve haklı bir durum..

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
gideceksen git ne diye konu açıyosun

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
işte böyle artist artist konuşanlar beni çıldırtıyor! Bunun gibiler yüzünden Ne bi yorum yapabiliyor insan ne de konu açabiliyor..

- - - Eklendi - - -

namaz kılıyorum da yetmez mi :)

artistmi forumda nerdeyse 5000 mesajım var bugüne kadar kimseyle tartışmadım tartışmamda artistlik yapmak gibide bir niyetim yok eğer ben kimseyle tartışmayıp sen bana kulp takıyorsan ve böyle bir konu açıyorsan önce bir kendine bak ben senin kötülüğüne birşey söylemedim seni rencide edecek birşeyde söylemedim sadece yardımcı olmak farklı bir yere çekiyorsan suçu direk karşı tarafta arama önce kendine bak derim ayrıca namaz kılıyorsan Allah'a inanıyorsun müslümansın ama biraz hoşgörülü olsan iyi edersin ve namaz kılıyorsan Allah ile senin aranda olsun burda söylemene gerek yok heleki tartışmaya hiç gerek yok ;)

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
gideceksen git ne diye konu açıyosun

senden izin almak için konuyu acmadigim kesin!

- - - Eklendi - - -

artistmi forumda nerdeyse 5000 mesajım var bugüne kadar kimseyle tartışmadım tartışmamda artistlik yapmak gibide bir niyetim yok eğer ben kimseyle tartışmayıp sen bana kulp takıyorsan ve böyle bir konu açıyorsan önce bir kendine bak ben senin kötülüğüne birşey söylemedim seni rencide edecek birşeyde söylemedim sadece yardımcı olmak farklı bir yere çekiyorsan suçu direk karşı tarafta arama önce kendine bak derim ayrıca namaz kılıyorsan Allah'a inanıyorsun müslümansın ama biraz hoşgörülü olsan iyi edersin ve namaz kılıyorsan Allah ile senin aranda olsun burda söylemene gerek yok heleki tartışmaya hiç gerek yok ;)

arkadaş abdest alınca rahatlarsın yazmıştı bende namaz kılıyorum o zaten rahatlatıyor anlamında dedim.

- - - Eklendi - - -

yönetici arkadaştan rica ettim konu kapanacak..

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
senden izin almak için konuyu acmadigim kesin!

- - - Eklendi - - -

arkadaş abdest alınca rahatlarsın yazmıştı bende namaz kılıyorum o zaten rahatlatıyor anlamında dedim.

- - - Eklendi - - -

yönetici arkadaştan rica ettim konu kapanacak..

yerinde olur.

Symbianize

Symbianize

Üye
Konu kilit

anılbaran

anılbaran

Üye
aferin

EroL

EroL

Emekli Yönetici
İnternette bir çok forum sitesi var, bunlardan birini seçip orada takılabilirsiniz. Maxicep ile sözleşme imzalamıyorsunuz sonuçta tek forumda yazacaksınız diye bir kaide yok. Bazıları resmiyet sever, bazıları sıcaklık ister. Bizim yönetim kadromuzun tavrı ve forumumuz budur. Haksız yere ceza aldığınızı düşünüyorsanız iletişim linkinden şikayetinizi yapabilirsiniz.

Sert bir üslubunuz var, aynı şekilde karşılık görürseniz tartışma çıkması kaçınılmaz olur. Sizden biraz daha sakin olmanızı rica ediyorum.

Teşekkürler,
Keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan ve Mad EagLe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt