coloniex Üye DosTum ÇeviriSen Çok makBuLe geçer. Sadece gerekli yerlerini çevirsen olur ayar kısımları mesala.
-LiveYourLife- Üye Konu Sahibi coloniex' Alıntı: DosTum ÇeviriSen Çok makBuLe geçer. Sadece gerekli yerlerini çevirsen olur ayar kısımları mesala. Genişletmek için tıkla ... En Yakın Zamanda Başlayacağım..
coloniex' Alıntı: DosTum ÇeviriSen Çok makBuLe geçer. Sadece gerekli yerlerini çevirsen olur ayar kısımları mesala. Genişletmek için tıkla ... En Yakın Zamanda Başlayacağım..
-LiveYourLife- Üye Konu Sahibi karabela000' Alıntı: bana tükçeleştirmeyi öğretsne arkadaş Genişletmek için tıkla ... Zntxhan Programı ile Program Türkçeleştirme Anlatımı
karabela000' Alıntı: bana tükçeleştirmeyi öğretsne arkadaş Genişletmek için tıkla ... Zntxhan Programı ile Program Türkçeleştirme Anlatımı
zepkynear Üye nolife s.a. kardes ben 3230 kullanıyorum msn çalıştırmıyor bir türlü yapamadım eğer oluyorsa bilgi verirmisin simdiden saol
nolife s.a. kardes ben 3230 kullanıyorum msn çalıştırmıyor bir türlü yapamadım eğer oluyorsa bilgi verirmisin simdiden saol
-LiveYourLife- Üye Konu Sahibi zepkynear' Alıntı: nolife s.a. kardes ben 3230 kullanıyorum msn çalıştırmıyor bir türlü yapamadım eğer oluyorsa bilgi verirmisin simdiden saol Genişletmek için tıkla ... olmazmı olur tabiki.. operatorunuz nedir ?
zepkynear' Alıntı: nolife s.a. kardes ben 3230 kullanıyorum msn çalıştırmıyor bir türlü yapamadım eğer oluyorsa bilgi verirmisin simdiden saol Genişletmek için tıkla ... olmazmı olur tabiki.. operatorunuz nedir ?
color2 Üye NoLiFe' Alıntı: Zntxhan Programı ile Program Türkçeleştirme Anlatımı Genişletmek için tıkla ... programın adını görünce vazgecgectim eger istiyorsan sana güzel bi oyun yazayım belki cevirmek istersin Robinson crusoe (ship wrecked) şimdiden saol.
NoLiFe' Alıntı: Zntxhan Programı ile Program Türkçeleştirme Anlatımı Genişletmek için tıkla ... programın adını görünce vazgecgectim eger istiyorsan sana güzel bi oyun yazayım belki cevirmek istersin Robinson crusoe (ship wrecked) şimdiden saol.
-LiveYourLife- Üye Konu Sahibi Ne aLaka yaw AdıyLa arkadsLar Java Çeviri İstemezseniz Sevinirim.. Fazla Vaktim Olmuyorda
coloniex Üye oKe ßundan sonra Ne aLaka yaw AdıyLa arkadsLar Java Çeviri İstemezseniz Sevinirim.. Fazla Vaktim Olmuyorda Genişletmek için tıkla ...
oKe ßundan sonra Ne aLaka yaw AdıyLa arkadsLar Java Çeviri İstemezseniz Sevinirim.. Fazla Vaktim Olmuyorda Genişletmek için tıkla ...
-LiveYourLife- Üye Konu Sahibi Senin Programı Halledeceğim En Yakın Zamanda.. Geçende Çevirdimde Hata Verdi
coloniex Üye Senin Programı Halledeceğim En Yakın Zamanda.. Geçende Çevirdimde Hata Verdi Genişletmek için tıkla ... Sağol ße Dostum.. İnan boşa birşey yapmıyorsun...
Senin Programı Halledeceğim En Yakın Zamanda.. Geçende Çevirdimde Hata Verdi Genişletmek için tıkla ... Sağol ße Dostum.. İnan boşa birşey yapmıyorsun...
coloniex Üye UtaIRC Mirc olarak değitirildi. DosTum Çevirmene Gerek KaLmadı Genede uğraştığın için TEŞEKKÜRLER EditLedim Eğer Türkçesini ArayanLar Varsa Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız inDireßilir. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
UtaIRC Mirc olarak değitirildi. DosTum Çevirmene Gerek KaLmadı Genede uğraştığın için TEŞEKKÜRLER EditLedim Eğer Türkçesini ArayanLar Varsa Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız inDireßilir. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-LiveYourLife- Üye Konu Sahibi Kodlaması çok Garip GeLdi Zaten.. Alfabetik Olarak Sıralandıgı İçin Uymayan Bir Bas Harf Ekleyince kabuL Etmiyor..
Kodlaması çok Garip GeLdi Zaten.. Alfabetik Olarak Sıralandıgı İçin Uymayan Bir Bas Harf Ekleyince kabuL Etmiyor..
coloniex Üye Kodlaması çok Garip GeLdi Zaten.. Alfabetik Olarak Sıralandıgı İçin Uymayan Bir Bas Harf Ekleyince kabuL Etmiyor.. Genişletmek için tıkla ... Hea? İstediklerimizi Yapmaya Çalışsak Daha Kolay oLacak
Kodlaması çok Garip GeLdi Zaten.. Alfabetik Olarak Sıralandıgı İçin Uymayan Bir Bas Harf Ekleyince kabuL Etmiyor.. Genişletmek için tıkla ... Hea? İstediklerimizi Yapmaya Çalışsak Daha Kolay oLacak
-LiveYourLife- Üye Konu Sahibi coloniex' Alıntı: Hea? İstediklerimizi Yapmaya Çalışsak Daha Kolay oLacak Genişletmek için tıkla ... Neyse.. Symbian İstek Lütfen
coloniex' Alıntı: Hea? İstediklerimizi Yapmaya Çalışsak Daha Kolay oLacak Genişletmek için tıkla ... Neyse.. Symbian İstek Lütfen
coloniex Üye Dostum Aslında çevirisi çok kolaydı yapman gereken languange dosyasını çevirmek örnek options=options bize göre options=ayarlar şeklindeydi..
Dostum Aslında çevirisi çok kolaydı yapman gereken languange dosyasını çevirmek örnek options=options bize göre options=ayarlar şeklindeydi..
By Ali Üye Arkadasim bir su programi turkcelesdire bilirmisin?Aslinda ben de program editoruyum amma vakit yok lutfen bir buna Bakarmisin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- lutfen bu e-maile gonderirmisin?Gecen defa Yuklemissin benim bundan ancak 2 hafta sonra heberim oldu. --------------- Ekleme --------------- lutfen bu e-maile gonderirmisin?Gecen defa Yuklemissin benim bundan ancak 2 hafta sonra heberim oldu.handi@box.az
Arkadasim bir su programi turkcelesdire bilirmisin?Aslinda ben de program editoruyum amma vakit yok lutfen bir buna Bakarmisin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- lutfen bu e-maile gonderirmisin?Gecen defa Yuklemissin benim bundan ancak 2 hafta sonra heberim oldu. --------------- Ekleme --------------- lutfen bu e-maile gonderirmisin?Gecen defa Yuklemissin benim bundan ancak 2 hafta sonra heberim oldu.handi@box.az
-LiveYourLife- Üye Konu Sahibi By Ali' Alıntı: Arkadasim bir su programi turkcelesdire bilirmisin?Aslinda ben de program editoruyum amma vakit yok lutfen bir buna Bakarmisin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Maile Yollamak Gibi Bir Lüksümüz Yok Kusura Bakmayın. Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
By Ali' Alıntı: Arkadasim bir su programi turkcelesdire bilirmisin?Aslinda ben de program editoruyum amma vakit yok lutfen bir buna Bakarmisin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Maile Yollamak Gibi Bir Lüksümüz Yok Kusura Bakmayın.
By Ali Üye Arkadas ben senden turkcelesdirmeni istedim.Sen ingilizce ve onceki versionunu vermissin.sedece versionunu sisboom ile degistirmissin
Arkadas ben senden turkcelesdirmeni istedim.Sen ingilizce ve onceki versionunu vermissin.sedece versionunu sisboom ile degistirmissin