MaxiCepe ÖzeL TürkçeLeştirme İstekleri Alınır.

coloniex

Üye
DosTum ÇeviriSen Çok makBuLe geçer. Sadece gerekli yerlerini çevirsen olur ayar kısımları mesala.

bana tükçeleştirmeyi öğretsne
arkadaş

nolife s.a. kardes ben 3230 kullanıyorum msn çalıştırmıyor bir türlü yapamadım eğer oluyorsa bilgi verirmisin simdiden saol

Konu Sahibi
Ne aLaka yaw AdıyLa

arkadsLar Java Çeviri İstemezseniz Sevinirim..

Fazla Vaktim Olmuyorda

Konu Sahibi
Senin Programı Halledeceğim En Yakın Zamanda.. Geçende Çevirdimde Hata Verdi

coloniex

Üye
UtaIRC Mirc olarak değitirildi.
DosTum Çevirmene Gerek KaLmadı Genede uğraştığın için TEŞEKKÜRLER EditLedim Eğer Türkçesini ArayanLar Varsa inDireßilir.

Konu Sahibi
Kodlaması çok Garip GeLdi Zaten.. Alfabetik Olarak Sıralandıgı İçin Uymayan Bir Bas Harf Ekleyince kabuL Etmiyor..

coloniex

Üye
Kodlaması çok Garip GeLdi Zaten.. Alfabetik Olarak Sıralandıgı İçin Uymayan Bir Bas Harf Ekleyince kabuL Etmiyor..
Hea?
İstediklerimizi Yapmaya Çalışsak Daha Kolay oLacak

coloniex

Üye
Dostum Aslında çevirisi çok kolaydı yapman gereken languange dosyasını çevirmek örnek options=options bize göre options=ayarlar şeklindeydi..

By Ali

Üye
Arkadasim bir su programi turkcelesdire bilirmisin?Aslinda ben de program editoruyum amma vakit yok lutfen bir buna Bakarmisin

--------------- Ekleme ---------------

lutfen bu e-maile gonderirmisin?Gecen defa Yuklemissin benim bundan ancak 2 hafta sonra heberim oldu.

--------------- Ekleme ---------------

lutfen bu e-maile gonderirmisin?Gecen defa Yuklemissin benim bundan ancak 2 hafta sonra heberim oldu.handi@box.az

By Ali

Üye
Arkadas ben senden turkcelesdirmeni istedim.Sen ingilizce ve onceki versionunu vermissin.sedece versionunu sisboom ile degistirmissin