-LiveYourLife-
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sorun Nedir ?Müdür tel bi sorun var desem cözebilirmisin tele program yüklemeyle ilgili?? MODEL 6630 BUARADA TEL'İMİN :S
Link ?MtvIRC programını türkçe hale getirip mIRC iconu koyabilrimsiniz tam bir mirc programına benzemesini istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür edrim
Ben Teşekkür Ederim...Herşey için teşekkürler
: ) teşekkürLer powerhack34@gmail.com zaten program java 50 kb falanAlıntı: coloniex göndermiş. >
MtvIRC programını türkçe hale getirip mIRC iconu koyabilrimsiniz tam bir mirc programına benzemesini istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür edrim
Link ?
MTvIRC link MaxiCep.Com - Bilgilendirme MTVIRC : ) teşekkürLer powerhack34@gmail.com zaten program java 50 kb falan
--------------- Ekleme ---------------
MtvIRC Bütün tellerle uyumLu ßen 6630 kullunıyorum jarboom X-plore ile hexLemeye çalışTım ama çok Hatam çıkTı.
Kaliteli Bir Virüs Programı iLe Telefonunu Taratmanı Öneririm.3 türlü format attım yanı hard format dahıl
MTvIRC link MaxiCep.Com - Bilgilendirme MTVIRC : ) teşekkürLer powerhack34@gmail.com zaten program java 50 kb falan
AntiVirüs.. Forumda Var.Ole bi programmı var link atarmısın
Eyw sagol
ONUDA YÜKLEMİOOOOOOOOOO
SertifikaLar ÖnemLi DeğiL.İŞLEM HATASI DİO BİDE BAKTIM SÜLE AYARLARN : Araçlar/Ayarlar/Güvenlik/Sertifika Yönetimi/ burdan; seçenek/Güvenlik Ayarları
symbian yüklemesi: Evet
Internet: Evet
Uygulama Yüklemesi: Evet
Çevrimiçi Sertifika Kontrolü: Hayır
Uygulama Yöneticisi/Ayarlar;
Yazılım Yükleme: Açık
Çevrimiçi Sertifika Kontrolü: Kapalı
30 yakın sertifika var hangisi önemli
dostum seni seviyorum böyle devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?