en kısa zamanda baslıyorum.kardeş link veriyorum sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden çok teşekür.... linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunun Maxicep iLe aLakası Yok. yani Varda Yokkardeş istek çevirileri bu bölümdenmi yayınlıyorsunuz kolay gelsin
Bu İşi Ben Yapıyorum ÜyeLere Hizmet

dddsdBaşLıkta okuduğunuz Gibi arkadaşLar Maxicep.com a özel program türkçeleştirmekteyim.
içinden çıkamıyorum, ing versiyonu karışık geliyor diyorsanız
türkçeleştirme isteğinizi bu başLıkta beLirtmeniz YeterLi.
Not: Çeviri istekLEri diye bir forum buLamadım. konuyu buraya açtım umarım bir sorun oLmaz
dddsd
--------------- Ekleme ---------------
ya arkadaş benim cep telefonu nokia n 73 günleştiridm dili inglizce oldu içindeki türkçe dil silinmiş varsa sizde türkçe yapama program yardimci olabilirmisiniz ve ya usb den nasil yapiacağini varsa link yazabilirminiz çok sevinirim hepinizden çok teskur ederim v
ya kardeş şu anti vürüs çok güzel ve işime yarıyo ama ingilizce bi türkçe yama yapsan sana zahmet
hayırlı ramazanlar
http://www.maxicep.com/s60-antiviru...-s60-pro-v-2-4-00-20-update-s60v2-222323.html

kardeş link veriyorum sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden çok teşekür.... linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşım 6600 için Quick office premier 2.36 programını türkçeye çevirebilirmisiniz
zaten ing kullanmakta zor degil..Nokia Telefonlara Versiyon Atma Ve Türkçe Dil Yükleme
PM Atmana Gerek Yok. Büyük Bir Proje.. Telefona Yükledim Programı ama resmen Telefonu Esir Aldı![]()
Programı YÜkledim Telefon Kafayı Yedi (: Mesaj Göndermiyor. Arama Yapmıyor. Kaybediyordum Az Daha TeLefonu![]()
KuLLanmamda Çevirmemde![]()

yaw olurmu ben kullanıyorum hiç bi sorun yokk süper çalışıyor
ama tr çevirmiyosan sen bilirsin canın sağolsun iiyyi forumlar
not:bari özel istek alınır diye yazmasaydın![]()
Kardesim Program yazmıyoruz. Sadece Verilen Programı Türkçeleştiriyoruz..bırader bana acılen resmı tam ekran sekılde ekran resmı yapabilecek bı program lazım
Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm burada anlatılmış arkadaşım..buyurarkdasım benim n95 var. pc suitte guncelledim dili ingilizce oldu. langueg
'dan girip dilini turkce yapayım dedim ama turkce dil listesinde yoktu. n95 turkce nsl yapabilirim. iyi çalışmalar...