Who_knoxer
Üye
abi yanlış yazmışım
ben aramizda en tazemaxicepin ilk üyelerinden biride nos_bar galiba benim bildiğim 4 yıldır yöneticiabi yanlış yazmışım
ben aramizda en tazemaxicepin ilk üyelerinden biride nos_bar galiba benim bildiğim 4 yıldır yöneticiavatarındaki sen misin?abi yanlış yazmışımben aramizda en tazemaxicepin ilk üyelerinden biride nos_bar galiba benim bildiğim 4 yıldır yönetici
nasıl yaniavatarındaki sen misin?
evet bir şeymi var balıkesir/bandirmada cekindim.

ya taze uye derken yeni üye demek istedim kimseye se bayatsin filan demek istemedim özür dilerim
yok sadece merak ettim![]()
tip karşılaştırması mı yapacan hayırdırya taze uye derken yeni üye demek istedim kimseye se bayatsin filan demek istemedim özür dilerim
ozelden ve buradan fotoğrafini yollarmisin.

ya taze uye derken yeni üye demek istedim kimseye se bayatsin filan demek istemedim özür dilerim

olabilir sen de yolla bakam kim daha tip karşılaştiraacağız.tip karşılaştırması mı yapacan hayırdır![]()

Beni bilen biliyor zaten gerek yok başkasının görmesine![]()
aynen
Hadi hepimiz avatara kendi fotomuzu koyalım![]()

hadi o zaman benim zaten öyle sizi gorelim 5 dk dursun yeter.@achambo hep sen baslatiyor sun konu nerden nereye kaydı hell olsun valla

gereksizlerin özelliğidir
![]()