Maxicepde Rekor Kırdım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici

Elektr0

Elektr0

Üye
:d: tebrikler

futbol123

futbol123

Üye
:d:

fnldstntn

Üye
Bence yanlış joly adlı üye iki defa ayın üyesi oldu buda bu rütbeyi 60 gün taşıdığı anlamına gelir...
maxicep.com/uyeler/uye-32989/joly/

• Beğen
Tepkiler: Kobra_FighterTR
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Bence yanlış joly adlı üye iki defa ayın üyesi oldu buda bu rütbeyi 60 gün taşıdığı anlamına gelir...
maxicep.com/uyeler/uye-32989/joly/
2 defa ayın uyesı olması ımkansız. this is bullshit man.
hem olsa bıle eğlencemı böldüğün için mutlumusun. konuyu dalgasına açtım ve konu dışına açtım zaten. buraya taşımıslar.

fnldstntn

Üye
2 defa ayın uyesı olması ımkansız. this is bullshit man. hem olsa bıle eğlencemı böldüğün için mutlumusun. konuyu dalgasına açtım ve konu dışına açtım zaten. buraya taşımıslar.
Benim amacım eğlenceni bozmak değil sadece bir yanlışı düzeltmek istedim.... http://www.maxicep.com/maxicep-ayin-uyeleri/2007-subat-ayin-uyesi-joly-35837.html http://www.maxicep.com/maxicep-ayin-uyeleri/agustos-2008-ayin-uyesi-joly-tebrikler-159212.html

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
o 2 kere ayrı ayrı olmus 1 yıl arayla. belkı ileride ben de olurum. ben 1 seferde enuzun ayın uyesı oldum anladın mı ?

Dafny

Dafny

Üye
Eee yani?:D
Başın göğe mi erdii?:D

• Beğen
Tepkiler: 'Patron

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Dayny ise 2 gün eksik taşıyacak.Ona da 2 gün fazladan taşıtırız eşit olur:naughty:

• Beğen
Tepkiler: Dafny

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
o zaman şubat ayının üyesi en şanssız üye olsa gerek :D

02samsat

02samsat

Üye
Ülkemizin senin gibi başarılı insanlara ihtiyacı var.

India

India

Üye
bunun tek bir çözüm yolu var=
sayın Patron, adminleri işletmek ve ayın üyesi rütbesini gereğinden fazla kullandığın için tutuklusun :)

jigsaw_54

Üye
Evet Maxicep Tarihinde Bir ilk , Ayın Uyesi rutbesını yanı ayın uyeliğini 32,5 gun Taşıyarak bir rekora İmzamı atmıs bulunuyorum. Hadi beni tebrik edin,övün :D :cool
:alkis

tebrikler dostum yakışır sana ama ceza puanı almış olmana şaşkınlık içinde güldüm :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt