iPhone 5se akıllı telefon pembe, gümüş ve gri renklerle sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 5se akıllı telefon pembe, gümüş ve gri renklerle sunulacak
Apple’ın yeni 4 inç ekrana sahip olacak olan iPhone akıllısı detaylanmaya devam ediyor…


Apple, geçtiğimiz Eylül ayında sunduğu iPhone 6 / 6S Plus modellerinin yardımı ile 74.8 milyon iPhone satış rakamına ulaştı ve yeni bir rekor kırdı. Cupertino merkezli firmanın yeni akıllı telefon modelleri, önceki cihazlar gibi 4.7″ ve 5.5″ ekran ile geldiler.



Apple’ın bir süredir 4″ büyüklüğünde yeni bir iPhone modeli üzerinde çalıştığı yönünde bilgiler gelmekte ve kısa süre önce de KGI Securities analistlerinden Ming-Chi Kuo bu yeni 4″ iPhone modelinin 2016 ilk çeyrek içerisinde sunulacağına dair bilgiler vermişti.

İddialara göre Apple, 15 Mart tarihinde düzenleyeceği etkinlikle iPhone 5se adındaki yeni 4″ ekrana sahip akıllı telefonunu ve ayrıca iPad Air 3 adındaki yeni nesil tablet modelini de resmi olarak duyuracak. Ancak şu an için yeni 4″ iPhone’un isminin kesin olmadığını belirtelim.

Yeni bazı kaynaklardan gelen bilgilere göre yeni iPhone, Apple’ın popüler renkleri gümüş ve uzay grisi yanı sıra ayrıca pembe renkle sunulacak. Bu pembe rengin ise iPhone 6S / 6S Plus ile gelen Roze Altın rengi olmayacağı, gerçekten de pembe renk ile sunulacağı kaydediliyor. Henüz Altın renginin gelip gelmeyeceği hakkında ise bilgi bulunmamakta.

Apple’ın yeni akıllı telefonu, metal kasa tasarımı ile geliyor. Son dönemde ortaya çıkan bazı bilgiler iPhone 6 / 6S’e benzer tasarım içerebileceği şeklinde. Ayrıca parmak izi tarayıcısı ile Apple Pay destekli de olacak.

iPhone 5se akıllı telefon pembe, gümüş ve gri renklerle sunulacak - MaxiCep
 


Üst Alt