Neyse artık bir sonraki soruyaLanet olsun bir kaç saniye ile kaçırdım![]()

Biraz dikkat etseniz bilirdiniz.hay Allahım ya![]()

Mithat beyden de ses yok aslında sadece bir yerde adı geçiyorArkadaşlar soruyu iyi okursanız kadir bey'i kapıcı hiç görmüyor. Kadir beyden ses soluk yok. Çünkü kadir bey ölmüştü.
biz dikkat edene kadar adamlar sallayarak tutturuyorBiraz dikkat etseniz bilirdiniz.![]()
Mithat bey ölmemiştir çünkü kapıcı zaten Mithat beyin yanından geliyordu.Mithat beyden de ses yok aslında sadece bir yerde adı geçiyor
O da var. İlerki günlerde bu sorunun benzeri bir soru daha soracağım. Bu sefer sadece isim istemiycem. Açıklamada istiyecem.biz dikkat edene kadar adamlar sallayarak tutturuyor
hmm ben onu kapıcı can havli ile uydurdu sanmıştım tamamMithat bey ölmemiştir çünkü kapıcı zaten Mithat beyin yanından geliyordu.
O da var. İlerki günlerde bu sorunun benzeri bir soru daha soracağım. Bu sefer sadece isim istemiycem. Açıklamada istiyecem.

O da olabilirdi aslında ama değil.hmm ben onu kapıcı can havli ile uydurdu sanmıştım tamam![]()
O da olabilirdi aslında ama değil.hmm ben onu kapıcı can havli ile uydurdu sanmıştım tamam![]()
Anıl sorulara sakın cevap verme! Yoksa banlanırsın!organlarini caldilar
tmm:ÜzgünO da olabilirdi aslında ama değil.
O da olabilirdi aslında ama değil.
Anıl sorulara sakın cevap verme! Yoksa banlanırsın!
La cevaplarsan banlanırsın diyom.baska soru sor

bencede haksız bir şekilde soruyu kazandımMithat bey ölmemiştir çünkü kapıcı zaten Mithat beyin yanından geliyordu.
O da var. İlerki günlerde bu sorunun benzeri bir soru daha soracağım. Bu sefer sadece isim istemiycem. Açıklamada istiyecem.
İstersen iptal edeyim.bencede haksız bir şekilde soruyu kazandım

Hayır.7x3=21
11x2=22
22-21=1
7 lik kum saati 3. turu tamamladığında 11 lik saatte (2. turunda) 1 dakikalık kum kalır...
o kum bittiğinde 2 tur 7 lik yaparsak 15 dakikaya ulaşırız