Soru yedi buçukdahazırım

Söylemedin.benı nıye almadınız

Katılma isteğini belirtseydin katılırdın. Geç kaldınbenı nıye almadınız

Tamamyenı gordum bıdakı yarısmaya alın benı etıketleyın gorurum ben![]()

Önceki gibi bilgi yarışması yaparsan 10 numara olurArkadaşlar bu yarışmadan sonra güzel bir yarışma daha yapacağım.![]()

Bilgi yarışmasını 3 hafta sonra yapacağım. Bundan sonraki yarışma oylamalı bir yarışma olacak. Oylamalı olan yarışma bitince bilgi yarışması yapacağımÖnceki gibi bilgi yarışması yaparsan 10 numara olur![]()

YakışırBilgi yarışmasını 3 hafta sonra yapacağım. Bundan sonraki yarışma oylamalı bir yarışma olacak. Oylamalı olan yarışma bitince bilgi yarışması yapacağım![]()

Aynen.Yakışır![]()

Süper olur sor sor sor bilgi sorularını çok seviyorumArkadaşlar eğer kabul ederseniz arada sırada bir kaç bilgi sorusu sorayım.
Aynen.![]()

Diğer arkadaşlarda kabul ederse bugün bir tane sorarım.Süper olur sor sor sor bilgi sorularını çok seviyorum![]()

İnşallah.eski hesabım olsaydı bende düzenleyecektim. Simdi tüm itibarım kayboldu seneye artık.

Oylamalı yarışma derken. Mesela avatar yarışması gibi miBilgi yarışmasını 3 hafta sonra yapacağım. Bundan sonraki yarışma oylamalı bir yarışma olacak. Oylamalı olan yarışma bitince bilgi yarışması yapacağım![]()
EvetOylamalı yarışma derken. Mesela avatar yarışması gibi mi
Maxicepin acunu

Maxicepin acunu![]()