Maxicep yönetimi :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep yönetimi :)
Evet dostlarım . Gözlemlerime göre forumda bazı yöneticiler cana yakın mesajlar atıyor . Bazıları da hiç konuşmuyor. Sanki sitede yok gibi. Yani en son işte anca bir yere mesaj atmış o kadar. Yani niye böyle bazıları çook sessiz sanki yeni üye gibi :) Bazılarıda bir tek paylaşım yapıyor . Başka hiç bi yere mesaj atmıyorlar . Niye öyle ki acaba :) Çogu bizi uzaktan izliyor çevrımdışı olarak :) forumda eski yöneticilerde öyle :) Sizce de öyle degil mi ? Şahsen ben onları her yerde görmek isterdim . Arada bi en azından . Forumun sosyal alanlarında filan hiç yok bazıları . Günlük hayat şartları yüzünden mi bu böyle acaba :) Sizinde görüşlerinizi alayım :)

• Beğen
Tepkiler: pelın_

Revengeful

Emekli Yönetici
Keşke bende öyle olsam :hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
emektar rütbesini alırsan .ilerde sende öyle olcan galiba :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
yok yani belki dedim :D emektar rütbesi olanlar hiç konuşmuyor . S605 de nadir diye abimiz vardı . Oda konulmuyor . Daha bir çok isim var tabi . Özel üyeler var forumda. Onlarda öyle :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Yoo konuşuyorlar :D daha bugün mesajlaştım :D ziyatetçi mesajlarıma bak istiyorsan :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bazıları konuşuyo olabilir. Ama bir çogu konuşmuyor. Zaten bir çogu beni tanımıyor :(

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
valla bencede bazılarını hiç göremiyoruz cevap bile vermiyorlar nedenini bir bilsem.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

2010 üyesisin. Tanımaları zor zaten :D
Ben 2005lerle bile konuşuyorum :ehe

aslında 2010 üyesi saymıyorum kendimi . 2008-2009 üyesi yi desem dogru. Ben maxicep.com u buldugum zaman üye olmadım . Güvenmiyodum internete . Her önüme gelen siteye üye olmucam demiştim zaten . Ama forumu takip ediyodum . Bazı lınkler ordaydı ordan sömürüyodum :D üye olmanın acelesi yok diyodum . 1 sene falan bu böyle gitti. Sonraki sene baktı m ordaki herşey eklentiye dönüşüyor. Üye olayım bari dedim . O zaman 6630 um vardı tabi. Üye olamadı m siteye :D bütün nickler kapılmış. Ne yazsam olmuyor . 1 sene üye olmaya çalıştım. Sonradan nick degiştirmek falan isteme m diyodum . En son çare anılbaran olsun dedim . Oldu . Devamı haftaya :D

----------Eklendi @ 16:58:13 ---------- Yazıldı @ 16:56:45 ----------

seni nasıl tanımazlar?:D

ya ben aktif degildim . 2011 de aktifleştim . Bildiklerimi hiç paylalmazdı m . Sorunu olanlara ugraşmazdım . Burda onlarıds ögrendim .:)

Hasan

Üye
benim bildiğim bi kaç kişi var pm attım cevap gelmedi :zzz:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bende bazı yönetmdekilere mesaj attım . Cevap bile atmadılar . :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Bende atıyorum banada cevap vermiyorlar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
niye acaba :hmmm

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
:nargile:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt