Maxicep yönetimi ve şikayetler Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BUGRAX01

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Maxicep yönetimi ve şikayetler Hakkında
Öncelike merhaba arkaadaşlar asdmin ve co-admin okumasını istiyorum sitenin adminleri o kadar katıki.prison break dizisindeki hapishanenin kuralları bile yanında halt kalır. 3 yıldır sitedeyim 3 takımı eleştirdim diye süresiz ban attılar "kacaksevgilim" nickime(güya ülkede fikir özgürlüğü var:D).Ben mi bişi kaybettim hayır.Başka sitede hatta maxicep düşmanı bir sitede modaratör oldum ve orda yoluma devam ediyorum paylaşımlarıma orda devam ediyorum.Birde adminler çıkıp biz Türkiyenin en iyi yönetici kadrosuyuz demezlermi yarılıyorum okuyunca gülmekten Türkiyenin en iyi yönetici kadrosu diye nağralar atan bir siteden tam tamına 3 tane Forum sitesi çıktı(************** emin ve ramazanın kurdugu,--*************** ve en sonunda biizm *************** başka varmı bilmiyorum*********************.Akıl almaz tavırları ve pişkinlikleri foruma çok büyük zararlar verdi.S60V2 S60V3 de ki tüm ustalar ya maxicep ten ayrıldı( En son UIQ bölümüde gitti )yada kendi forum sitelerini kurdu.Bu tarz insanlar hoşgörü nedir bilmez eleştiriden anlamaz kendilerinden olanlar ve olmayanlar diye ayırırlar.Bunları ban yediğim için kızgınlıkla soylemiyorum beni bilen bilirki bu düşüncelerimi 1 yılı aşkındır dile getiriyorum bu adminler ile bu site fazla bir yere gidemez.Ayrıca bazen ara ara burda da denk gelirdi host ücreti hikayesi bu sitede ortalama günlük 8-9 bin kişi girse burda gunde en az sırf google.com reklamlarından 50 tl civarı eder(diğerlerinii saymıyorum bile) host ücreti en babası aylık100 TL dir.Zaten profillerine bakacak olursanız adminlerin IPHONE4G N900 gibi telefonlar doludur.Allah(c.c) dahada arttırsın zengının malı züğürdün çenesini yorarmış sahte üyelik diye bunuda banlayacaklardır varsın banlasınlar birgün bu site bu beceriksiz admınlerın elinden kurtulacaktır ben maxicep umudum kaybetmedim çeşitli nicklerle yeniden üye olacagım ve birgün forum hak ettiği şekilde yönetilecek ve bu gardiyanların elınden kurtulacaktır.Foruma en çok zarar veren üyeler değil bu sitede adminlerdir.Forumda bulundugum süre içinde başta anıl olmak üzere arkadaş olan tüm üyelere teşekkürü bir borc bilirim ve dilerim isterimki maxicep 2 Milyon değil 5 milyon üyesi olsun msn üzerinden bağlantımızı koparmayalım her türlü Sony ericcson ve motorola symbian ve S60V2 ,S60V3 symbian sorularınız için *********************** adresinden bana ulaşabilir ve size bu şekilde yardım edtmeye çalışabilirim sağlıcakla kalın arkadaşlar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Başka sitede hatta maxicep düşmanı bir sitede modaratör oldum ve orda yoluma devam ediyorum paylaşımlarıma orda devam ediyorum.

Dediğin gibi, orda isen dön yuvana...
Burdan atıldın, istenmiyorsun artık, yüzsüzlük yapıp gelmişsin bir de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun ve ona buna iftira atıyorsun ...
Sen buraya yakışmayan bir üye olduğun için atıldın bu kadar basit ... :)
Azgınlık yapan, taşkınlık yapan burda olmaya yüzü olmayan insanlarsınız ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sensiz bu forum daha iyi Buğra.ait olduğun yere lütfen.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Askeriyede bir söz vardır... Disiplinin olmadığı yerde kan ve gözyaşı vardır... Kısacası heryerin bir kuralı vardır... Ya bu kurallara uyarsın... Yada kendi kurallarınla gidersin... Biz kimseyi zorlamıyoruz. Sitemizin bukadar çok üyesi varsa hepsi kendi istekleri ile burda ve burdalar. Bazı şeyler sen ve senin gibilerin zoruna gidiyor olabilir. Zorunuzada gitsin... Bu bizi hiç bağlamaz... Maxicepteki kaliteyi yukarıdaki saydığın sitelerde bulabiliyorsan eğer sen zaten maxicepli olmamışsın... O yüzden iyiki sınırsız ban yemişsin...

Belli ki kuyruk acın var... Belli ki bazı şeyler zoruna gidiyor ki hala farklı üyelikler ile sitemize üye oluyorsun... Biz tükürdüğümüzü yalamayız... Gördüğün gibi senide tükürmüşüz... Sana kemik atan sitelerde yolun açık olsun...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
o özgür fikirlerini o sitelere saklarsın artık canım.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kandilin mübarek olsun kardeş:) gittiğin yerde mutlu olursun umarım burda kimse kimseyi zorla tutmuyor cezaevimi burası:D ayrıca başka siteler adını yazmana gerek yoktu çakma siteler desen anlardık ;)hepimiz mutluyuz burda hadi yolun açık olsun :bye2: saygılar:)

Aziz™

Aziz™

Üye
ulen herkes mesajını değiştirmiş ben değiştireceksem hiç yazmayayım en iyisi..:D
sadece burda çin mahallesinin reklamını yapan hoşuma gitmedi madem mod olmuşsun burda ne işin var madem burasını seviyorsun orda ne işin var diye sorsana kendine..:)

kol@j

kol@j

Üye
benim bu forumdaki tek dikkatimi çeken nokta... yönetici seçilirken yaş hususunun göze alınması daha iyi olur diye düşünüyorum...
yalnız, yeni fikirlerde gençlerden çıkar...olgun tavır beklerken yöneticilerden,,, yeniliklerin çoğunu da gençler koyar...
buna göre denge kurulabilir...
belki bu hususta düşünülüyordur...

burası bir market....gibi düşünürsek... burada bir hizmet var... insanların ihtiyacı, derdi söylemek istediği burada ifade ediliyor...
market sahibi kar edecek diye markete bakkala gitmeyecez mi...
yöneticilerle üyeler uzlaşmacı olursa çözülemeyecek sorun yok...
karşılıklı anlayı çerçevesinde her sorun giderilir...
her yerde söylüyorum edebiyat ve bilimsel tarafım kuvvetli olmasına rağmen ben hala bu forumu bırakamıyorum...
memlekette edebiyat forumu da var bilimsel forum da... ama burada beni tutan üyelerin samimiyeti...
kızan sinirlenen adam bile neden kızdığını samimiyetle ifade ediyor...
bu forumda beni sevenler oldu...
ben böyle bir ifade platformu bulduğum için itibar kazandım...
bu da bana yetiyor...

hatta birçok üyeye de yetiyor...

Revengeful

Emekli Yönetici
dediğin site zaten sadece mod ve adminlerden oluşuyor :d:
DÜşün artık üye tutmak için sizin gibi enayileri buluyolar mod yapıyolar sizde orda gerçekten yönetici olduğunuzu sanıyorsunuz :d:
Bu arada bahsettiğin ustalar evet kendi forumlarını kurdu fakat bu bizden yrıldıkları anlamına gelmiyor.reis-ieagles adlı üyemiz kendi sitesini kurdu mesela ama oraya olduğu kadar burayada zaman ayırıp paylaşımlarına devam ediyor

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Yüce Allah böyle Mübarek bir günde sana sadece AKIL versin küfürbaz çocuk !

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
İnternet dünyası ikiye ayrılır bence maxicep:cool ve çakmalar yolun yanlış kardeş sen kaybettin :oke:

fnldstntn

Üye
:hmmm

Aziz™

Aziz™

Üye
ulen gelen geçen orda mod admin co-admin oluyor böyle dandiklik olurmu sizce..:)
150 mesaj ve 50 konuya mod olunuyordu.üye bu görevi yapamayacaksa varsın binlerce mesajı olsun fark edermi..?
yöneticilik kolay olmadığı gibi herkeste haketmiyor ama maşallah sizde mod olmak için bir sürü kampanya var..
size sadece birşey sormak istiyorum..:
siz burdan üye alıp gidiyorsunuz gelen geliyor bu kabul ama atladığınız birşey yokmu.siz demezmisinizki maxicepten gelen kişiler orayı bıraktıkları kendi emek verdikleri yere ihanet ettiler bizede etmeyecekleri ne malum diye düşünmüyormusunuz buraya ihanet edenlerdenmi oluşturuyorsunuz gurur tablosunu böyle dandik ve kuru bir kalabalıklarlamı diyebiliyorsunuz yeni bir nesil geliyormuşmuş bumudur yani sizin olayınız..!gelen geçene yöneticilik vaadiylemi forum oluşturuyorsunuz..bu abes bir duru mu sizce yoksa dandikliğin bir göstergesimi bu..:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
neyse uzatmayalım arkadaşlar.şikayet edildi.gereği yapılır.

'Davut

'Davut

Üye
Ne mutlu sana o zaman Bir modluk almışsın...Keyfini çıkarmaya bak Bizim burda yapdığımız gibi...;)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Modmu mod ne arar la bazarda:kop:

'Davut

'Davut

Üye
Ben arkadaşın Yalancısıyım....:d:

kol@j

kol@j

Üye
bu forumların kapısı açık isteyene yolvar gelsin isteyene yolver gitsin...

--------------- Ekleme ---------------

gerçi tartışmaya yöneticiler girmeseydi...
yanlı gibi olurdu...
üyeler mevzuu yu hallederler..

Aziz™

Aziz™

Üye
bencede araya yöneticiler girmesin biz üye üye hallediyoruz şurda..:D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
iyi halledin bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...