Maxicep Yönetim Standartları

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Maxicep Yönetim Standartları
Benim de aklimda bir "Maxicep Yönetim Standartları" listesi var. Bir yoneticiye bir ayda su kadar yonetim islemi yapacaksin bu kadar konu onaylayacaksin demek dogru ve etik olmaz. Yoneticiyi soguturuz. Hem bazi ay dusuk performansta bazi ay yuksek performansta olabikir yonetici.

Ancak yine bence YAPTIRIMI OLMAYAN tavsiye niteliginde bir standart olusturabiliriz. Ornegin bir konuyu yoneticinin hangi surede onaylamasini bekliyoruz. Bir yoneticinin gunde kac konu onaylamasini bekliyoruz. Kac sikayeti cevaplamasini ne kadar online olmasini kac gunde bir girmesini bekliyoruz.

Boyle bir standartlarimiz listesi yaparsak yaptirimi olmasa da bu standartlari tutturamayan yoneticide ic rahatsizlik yaratabilir diye dusunuyorum. Standarti tutturma cabasi olabilir.

Bence bunca yildir yuruttugumuz yonetimde site olarak bir standart koyma vakti geldi =) Daha kurumsal olacaktir bu.

Arkadaşlar öncelikle soruları belirleyelim. Sonra da cevapları belirleriz.
Sizce yönetim Standartlarında hangi hususlar yer almalı?
Ben aklıma gelenleri yazıyorum:

Maxicep olarak bir yöneticinin __ saatte bir online olmasını bekliyoruz. (24-48 62?..)
Maxicep olarak bir yöneticinin bir ayda toplam __ gün siteye giriş yapmasını bekliyoruz.
Maxicep olarak bir yöneticinin bir günde __ konu onaylamasını bekliyoruz.
Maxicep olarak bir yöneticinin bir ayda __ konu onaylamasını bekliyoruz.
Maxicep olarak bir yöneticinin bir günde __ şikayet çözümlemesini bekliyoruz.
Maxicep olarak bir yöneticinin bir günde __ konu onaylamasını bekliyoruz.
Maxicep olarak bir yöneticinin online olduğu sürenin %__'ni kendi görevli olduğu kategoride özellikle konuları tarayarak ve üyelere yardımcı olarak geçirmesini bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Nextman

EroL

EroL

Emekli Yönetici
İstek ve destek bölümleri olan kategorilerde konuların %xx'ini çözümek olabilir

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aylık yönetim aksiyonu sayısı belirlenmeli

Destek kategorilerinde (?) Sayıda konuya destek mesajı bırakmalı

Görevli olduğu bölümlerde açılan konulara hakim olmalı.

Sabit takipçi durumundaki üyeleri takip edip üye profillerini üst yönetime bildirmeli. Bu sayede ayın üyesi ve yeni yönetici seçimleri daha kolay bir hal alır.

Yetkili olduğu, (özellikle cep telefonları) kategorilerinde How To (Nasıl Yapılır) tarzı ipucu veren yol gösterici klavuzu konuları açmalı. Bu konular her yeni cihaz ve modelde güncellenmesi ya da güncel cihazlara uygun yeni konular açılmalı.

• Beğen
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kendi kategorisinde aylık favori üye belirlemeli.
Ayın üyeliği adaylarında bu üyeyi bildirmeli...

• Beğen
Tepkiler: Nextman, Reşwan ve papakudioflu

Üst Alt