MaxiCep Yeniden Açılması Şerefine Sloganını Arıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
MaxiCep Yeniden Açılması Şerefine Sloganını Arıyor
Haydi arkadaşlar MaxiCep slogansız kalmamalı. Yepyeni bir MaxiCep in yepyeni sloganını koyalım. Bakalım kiminki seçilecek ? :good:

UndeRqRo.uNd

Üye
güzel bi konu sitemizin içeriği anlatan ve kulağa hoş gelen bi slogana ihtiyacı var.
herkes düşüncesini açıklarsa güzel bi slogan bulunur inş.

jöly

Üye
bizim güzel bir sloganımız vardı noldu ona :bilmem:

UndeRqRo.uNd

Üye
nega bişey söylemişti o mu ? tıklamax yaşamax ....

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben o dönemde yoktum, bilemeyeceğim :(

marcus7775

marcus7775

Üye
arkadaşlar slogan bulalımda ödülü nolcak bunun ?

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadaşlar slogan bulalımda ödülü nolcak bunun ?
Güzel kardeşim, bu site dostlukların paylaşımla kaynaştığı her türlü bilgiye ulaşabileceğimiz bir site. Sitede ödül kazanılan dostluk ve edinilen güzel bilgilerdir. Bundan güzel ödül mü olur ? Düşün şimdi bir slogan yazacaksın ve senin slogan seçilecek. Bu sitede herkesçe tanınan ve sevilen bir üye olarak sitede paylaşıma devam edeceksin. Bu sitenin size bahşedeceği en güzel ödül şüphesiz ki vaktimizin çoğunu geçirdiğimiz bu sanal ortamda hoşca vakit geçirmek ve aradığımız bilgiye daha hızlı ve daha kolay ulaşabilmenin verdiği mutluluk olacaktır. MaxiCep hepimizin. Tepe tepe kullanın :alkis2:

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
İrun'un buldugu slogan güzeldi,neden tekrar arayış içine girdiniz onu düşünüyorum

UndeRqRo.uNd

Üye
ödül ?

olabilir, sloganı seçilen kişinin tagını değiştirelim ödül olarak.(Er yazan yer)

;)

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Hocam tag,mag istemez bizim halkımız...

Ödül

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Tıklamax,Yaşamax,Paylaşmax : MaxiCep.Com ' mu ne idi ?

Tam olarak bende hatırlamıyorum,ama herkez tarafınca beğenilmişti...

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tıklamax,Yaşamax,Paylaşmax : MaxiCep.Com ' mu ne idi ?

Tam olarak bende hatırlamıyorum,ama herkez tarafınca beğenilmişti...
eğer buysa yeniden gözden geçirilmeli bence çünkü çok çocuksu gibi geldi bana :ah:

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Benim önerdiğim slogan şu;"""MaxiCep; Dostlukların Paylaşımla Kaynaştığı Tek Adres"""

Ozan

Ozan

Admin
Bence sitenin konusal olarak içeriğini de belirtmeli.

Bende söyledim tıklamax, yaşamax, paylaşmax sloganını ama bizim sitemizin ana temasına uygun birşey daha da güzel olabilir bunu da siteye entegre edicez, logosuna ve heryerine.

Mobil teknoloji ile alakalı birşey olabilir.

UndeRqRo.uNd

Üye
domaine de uygun olmalı. Maxicep : Maximum cep, En üst seviye cep. bunları çağrıştırmalı bence.

jöly

Üye
eğer buysa yeniden gözden geçirilmeli bence çünkü çok çocuksu gibi geldi bana :ah:

sana katılmıyorum bu slogan çocuksu değil ama bunun üzerine ekleme yapılabilir bence düzenlenirse daha iyi olur :good:

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sana katılmıyorum bu slogan çocuksu değil ama bunun üzerine ekleme yapılabilir bence düzenlenirse daha iyi olur :good:
saygı duyuyorum, ama zaten o slogan mobil teknoloji içeriği barındırmıyor :bilmem:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt