Neydi mesela ?bizim güzel bir sloganımız vardı noldu ona![]()
Güzel kardeşim, bu site dostlukların paylaşımla kaynaştığı her türlü bilgiye ulaşabileceğimiz bir site. Sitede ödül kazanılan dostluk ve edinilen güzel bilgilerdir. Bundan güzel ödül mü olur ? Düşün şimdi bir slogan yazacaksın ve senin slogan seçilecek. Bu sitede herkesçe tanınan ve sevilen bir üye olarak sitede paylaşıma devam edeceksin. Bu sitenin size bahşedeceği en güzel ödül şüphesiz ki vaktimizin çoğunu geçirdiğimiz bu sanal ortamda hoşca vakit geçirmek ve aradığımız bilgiye daha hızlı ve daha kolay ulaşabilmenin verdiği mutluluk olacaktır. MaxiCep hepimizin. Tepe tepe kullanınarkadaşlar slogan bulalımda ödülü nolcak bunun ?
2:neydi hatırlamıyoruz ki ?İrun'un buldugu slogan güzeldi,neden tekrar arayış içine girdiniz onu düşünüyorum
Hocam tag,mag istemez bizim halkımız...
Ödül
:eğer buysa yeniden gözden geçirilmeli bence çünkü çok çocuksu gibi geldi banaTıklamax,Yaşamax,Paylaşmax : MaxiCep.Com ' mu ne idi ?
Tam olarak bende hatırlamıyorum,ama herkez tarafınca beğenilmişti...
:eğer buysa yeniden gözden geçirilmeli bence çünkü çok çocuksu gibi geldi bana:

saygı duyuyorum, ama zaten o slogan mobil teknoloji içeriği barındırmıyorsana katılmıyorum bu slogan çocuksu değil ama bunun üzerine ekleme yapılabilir bence düzenlenirse daha iyi olur![]()