Maxicep Yarışmaları,Maxicep Buluşmaları bölümlerinde açılacak başlıklar hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Maxicep Yarışmaları,Maxicep Buluşmaları bölümlerinde açılacak başlıklar hakkında
Merhaba

Bundan sonra

forumlarında açacağınız konular, önce yönetici kontrolüne gidecek ve ondan sonra açılacaktır.

Zaten bu bölümlerde yeni konu açarken, alttaki uyarıyı göreceksiniz.

Açtığınız konu, yönetici kontrolüne gidecektir.
Uygunsa ONAY'lanacak ve gösterime açılacaktır.

Yarışmanın / Buluşmanın olabilirliği,
katılımve kuralların belirlenmiş olması, aynı tarz yarışmanın / buluşmanın yakın zamanda yapılmış olmaması ile birlikte ciddiyet olgusu da hissedilirse, konu gösterime açılacaktır.
Bu, önlemi son zamanlarda olumlu sonuçlanmayan hatta gereksiz yere herkesi mesgul eden yarışma ve buluşma konularından dolayı aldım.

kurt bey

kurt bey

Üye
Geç kalınmış ama çok gerekli bişeydi. Her aklına esen yarışma düzenlerse böyle saçma durumların ortaya çıkmasıda çok doğal.

yusufucan

yusufucan

Üye
Aynen Katılıyorum.Bence Yarışmaları Belli Üyeler Açsın.Yani Rütbesi Olanlar açsın.Mesela Moderatorlar vs.vs. Gibi.....

ouSahin

ouSahin

Üye
Nega beni bilir ne yaparsam ilk projeyi ona yansıtıyorum onla knuşuyorum destek alıyorum...onun bana verdigi güvenle projelerimi yansıtıyorum ama artık gerçekten tadı kaçtı hakedene oy verilmiyor o yüzden iki yarışmayada katılmadım farkettiyseniz:)

yaptıqım her yarışma tutuldu maş.) hakedenler kazandı zaten...Maxisurvıor iptal ettim çok yorardı beni diye:)

bu uygulamayada destek veriyorum:)

Altun.

Altun.

Üye
böyle bir karar alınması gerekli zaten öle her isteyende yapamasın yarışma vs. felan

Nazy

Nazy

Üye
Her isteyen Yarışma yada buluşma Düzenleyebilir
Ancak Bu Yarışmalar ve Buluşmalar, Düzenleyen Üyenin Aktiflik Durumu
Ve Düzenlenen Buluşmanın yada yarışmanın
Gerekliliği Denetlendikten sonra aktif olacaktır.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
çok isabetli bir karar oldu :oke:

xkadir61

xkadir61

Üye
böylesi daha iyi oldu, bence.:)

macline

macline

Üye
Çok mantıklı bir karar :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt