Maxicep Yaramazları - Çocukluğuna inmek isteyenlerin mekânı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 7 yaşındayken bizim bi kuşumuz vardı ben çok severdim kuşu bigün kuşu kafesinden dışarı saldım kedide bi girdi içeri kuş yem yiyodu görmedi kediyi bi kaptı kuşu başladım kediyi kovalamaya bi arabanın altına kaçtı taş falan attım kediye bıraksın diye yok bırakmadı kuşu namusus yedi kuşu sonra bi taş daha attım(tabi çocuk akılı kuşumuda yedi) miyaww yaptı bende korkup kaçtım

--------------- Ekleme ---------------

benim küçük su kaplumbağım vardı yem vermemişler öldü kaplumbagım ona mezar kazmıştım bahçeye dua falan ediyodum çocuk aklıyla

2 tane japon balığım vardı. bigün ayıptırsöylemesi annem köfte yapmış 2 tane kaldı tabağımda annem dedi onlar bitcek bende dedimm napıyım napıyım en iyisi balıklara atıyım onlar yesin beni yerken gördüler canları çekmiştir attım içine öldüler

bigün evde annemle temizlik yaparken evimize bi ingiliz muhabbet kuşu girdi.. camları kapadık kafes falan aldık. çok güzel konuşuyodu.. eper küfür falan ediyodu... ama bigün benim yüzümden öldü... üstüne oturdum yanlışlıkla kaçamamış ezildi... ama şuan o kuşun geri gelmesi için neler vermezdim

minoo

Üye
5-6 yaşlarımdaykene evimz en üst kattaydı 3katlı binanın..alt katta ev sahibi oturuyodu.çocukları da o biçm yaramaz biz şeker çikolata fln yiyoduk at aşşaqı pis o pis diyolardı biz de atıyoduk onlar alıp yiyodu
ne salakmışım ya

salaklık deyilki o saflık. saflığıda yanlış anlama temizlik anlamında..

Yağmur

Üye
madem herkes hayvanlara yaptıklarını anlatıyo bende anlatıyım...
ben 5-6 yaşlarındayken bizim bir muhabbet kuşumuz vardı... ablam besliyordu gözünden sakınırdı. bir gün bunlar gezmeye gittiler bende evde kaldım. o zamanlar sürpriz yumurtanın şekillileri vardı bende onu yiyodum. kuşa uzattım bir parça yedi yine verdim yine yedi bi baktım ben yemeden bitmiş bizimkiler geldiğinde birşey yoktu sabah bi kalktım kuş nalları dikmiş ablam ağlıyo ne oldu acaba falan diyorlar. bende bilmem nolduki falan... geçenlerde ablama itiraf ettim aklıma geldi yazıyım dedim

ben küçükken (9) bahçedeki kedileri alır havaya atardım...

ogul8

Üye
bir kez perdeyi yakmıştım komşu ateşr yangın söndürücütle daldı

komşunun çocuklarını dövüp tokatlamak ayrı bır zevktı benım ıcın
özellıkle adı ecrin olanlara sinir olurdum
bıkeresınde ecrin annesı ile bıze geldı kardesımle sinsi planlar içindeydık
annesının yanında bütün şımarıklıkları yapıp ona tutma buna tutmalara uymayan
hatta gözümüzün içine bakarak hı hı bana bısey dıyemezsınız annem yanımda dıyen ecrini
herzamankı saflıgından yararlanarak
aaa bak ecrin odada oyuncak var gel bakım dıyıp odaya cekmeyı basardık
ecrin kıllanmıstı ama cok gectı
hey gidi günler döverdık aglayınca düştü derdık annesıne agzını kapatır sımdı kocaman kız olmustur

minoo

Üye
şimdi kuş kendiliğinden ölse ağlarsın ama

Reşwan

Emekli Yönetici
ah ah okurken okuldan kaçıp gider köpeğimle takılırdık, gezerdik, beslerdik sonra millete tutardık tut tut tut ehe karabaşım benim.. 10 tane sıra sıra dizili ağaçlardan daldan dala geçerdik.

bi kız vardi baya seviyordum bigün dayanamayip öptüm annesine söyledi herkesin haberi oldu simdi bile görseler daha diolar öptün falan

minoo

Üye
ben şu an çocukluğumdaki gibiyim
Mario oynuyorum

.eRCaN.

Üye
Ben de küçükken çiviyi prize sokmuştum Off ! O neydi Allahım ! Kendimden geçmiştim 2 metre öteye fırlamıştım

Hiç unutmam belediyenin aletlerini kullanarak yolu keserdik

müdür yardımcısının attığı o tokatı okul bitene kadar unutamamıştım

Murat abi ben halaa unutmadım 5 parmağınında izi çıkmıştı Sırf 3. sınıfda çarpım tablosunun bir yerini doğru söyleyemedim diye

minoo

Üye
Ben bi kadının sandalyesini çekmiştim tam oturacakken Ne de güzel düşmüştü
Ohh iyi yapmışım

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ben de otobüsle izmirden aydına gitmiştim ama küçükken değil daha yeni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...