Salihyet
Üye
-
Konu Sahibi
-
Küçükken (4.5 -5 yaşlarında) Arkadaşlarla Kedinin Gerçekten 4 Ayak Üzerine Düşüp Düşmediğini Merak Etmiştik...
Bizim Apartman ın Çatısına Çıktık (5 Katlı) Kediyi Aşağı Attık 4 Ayağının Üzerine Düştü Ama
Ondan Sonra Daha Yürüyemedi. Annem Ve Aynı Apartmanda Oturduğumuz Bir Arkadaşımın Annesi Kedi Yürüyemiyor Diye Beslemeye Başladı (Tabi Ondan Önce Bizi İyi bir Sopaya Çekmişlerdi.)
Fakat Kedi 3 - 4 Ay Sonra Öldü
Hala Vicdan Azabı Çekiyorum Arkadaşlarımda Öyle
Sebi aklı işteKediyi 4 ayak üzerine düşüreceksin die 5 kattan kedimi atılır
hiç sorma ama biz onlara çektirmiyoruz onlar bize çektiriyone bu kedilerin elinizden çektikleri canımm..
biri ağaca atar ..biri ötekine ..öteki daha beter deney yapar...
ne bu kedilerin elinizden çektikleri canımm..
biri ağaca atar ..biri ötekine ..öteki daha beter deney yapar...
Arkadaşlar bende bi olay anlatıcam ama benimki biraz feci bir olay yanılmıyosam 6,7 yaşlarındaydım
yaz günüydü bizim evin önünde elma ağacı vardı onun önünde otururken bi arkadaşım yanıma geldi
gel dedi az işimiz var. Olum ne var ne oldu filan derken apar topar götürdü beni bi gecekondunun bahçesine neyse girdik içeri ulaaa o ne köpek yavrusunu asmış ağaca patileri bağlamış.
elinde birde eski paslanmış bir bıçak var polat alemdar hesabı bıçağı bir çekti köpeğin boynuna
ben dondum kaldım bi bıçakta bana verdi karnını yarmamı söyledi yok dedim ben yapamam filan
ben yaşçada büyük bir çocuk yapmassan döverim dedi napalım mecbur yardık kedinin karnını eller filan kan operasyon bitti kedi oldu paramparça. Ben hala şoktayım tabi hala aklımdan çıkmıyo.
offf beter bişiymıs yaa yaptığınızdaArkadaşlar bende bi olay anlatıcam ama benimki biraz feci bir olay yanılmıyosam 6,7 yaşlarındaydım
yaz günüydü bizim evin önünde elma ağacı vardı onun önünde otururken bi arkadaşım yanıma geldi
gel dedi az işimiz var. Olum ne var ne oldu filan derken apar topar götürdü beni bi gecekondunun bahçesine neyse girdik içeri ulaaa o ne köpek yavrusunu asmış ağaca patileri bağlamış.
elinde birde eski paslanmış bir bıçak var polat alemdar hesabı bıçağı bir çekti köpeğin boynuna
ben dondum kaldım bi bıçakta bana verdi karnını yarmamı söyledi yok dedim ben yapamam filan
ben yaşçada büyük bir çocuk yapmassan döverim dedi napalım mecbur yardık kedinin karnını eller filan kan operasyon bitti kedi oldu paramparça. Ben hala şoktayım tabi hala aklımdan çıkmıyo.
Arkadaşlar bende bi olay anlatıcam ama benimki biraz feci bir olay yanılmıyosam 6,7 yaşlarındaydım
ben uçak sürerken salih bez bağlıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?