achambo Üye MaxiDeal' Alıntı: izini kaybettir Genişletmek için tıkla ... Evde pc başındayım kardeşim annem gelip gelip duruyo neymiş odalarına geçiyolarmış
MaxiDeal' Alıntı: izini kaybettir Genişletmek için tıkla ... Evde pc başındayım kardeşim annem gelip gelip duruyo neymiş odalarına geçiyolarmış
EmekHırsızı Üye achambo' Alıntı: Evde pc başındayım kardeşim annem gelip gelip duruyo neymiş odalarına geçiyolarmış Genişletmek için tıkla ... La yemin ederim aynısıni banada yapiyolardi bi ara odanın kapisini kitliyom artık [emoji1]
achambo' Alıntı: Evde pc başındayım kardeşim annem gelip gelip duruyo neymiş odalarına geçiyolarmış Genişletmek için tıkla ... La yemin ederim aynısıni banada yapiyolardi bi ara odanın kapisini kitliyom artık [emoji1]
Gönüldaş Üye Çevrende arkadaşlarım olsa da benim için gerçek dost bana hissettirmeden göz yaşımı silendir.
EmekHırsızı Üye İhtiyar007' Alıntı: Vbulletin olsaydi sosyal grup kurup sosyallesirdiniz Genişletmek için tıkla ... Xenforoda sosyalleşilmiyormu
İhtiyar007' Alıntı: Vbulletin olsaydi sosyal grup kurup sosyallesirdiniz Genişletmek için tıkla ... Xenforoda sosyalleşilmiyormu
achambo Üye MaxiDeal' Alıntı: La yemin ederim aynısıni banada yapiyolardi bi ara odanın kapisini kitliyom artık [emoji1] Genişletmek için tıkla ... o zamanda ilk geçmede kapı açıyolar kapayınca niye kapatıyon diyolar
MaxiDeal' Alıntı: La yemin ederim aynısıni banada yapiyolardi bi ara odanın kapisini kitliyom artık [emoji1] Genişletmek için tıkla ... o zamanda ilk geçmede kapı açıyolar kapayınca niye kapatıyon diyolar
EmekHırsızı Üye achambo' Alıntı: o zamanda ilk geçmede kapı açıyolar kapayınca niye kapatıyon diyolar Genişletmek için tıkla ... Bende demiyorlar. Dünyayı kurtarıyorum giremezsiniz de
achambo' Alıntı: o zamanda ilk geçmede kapı açıyolar kapayınca niye kapatıyon diyolar Genişletmek için tıkla ... Bende demiyorlar. Dünyayı kurtarıyorum giremezsiniz de
achambo Üye İsmail' Alıntı: bide sevgilisi olmayanlar kulubü vardı sanırım Genişletmek için tıkla ... ben katılmoştım heralde ona
İsmail' Alıntı: bide sevgilisi olmayanlar kulubü vardı sanırım Genişletmek için tıkla ... ben katılmoştım heralde ona
EmekHırsızı Üye İsmail' Alıntı: bide sevgilisi olmayanlar kulubü vardı sanırım Genişletmek için tıkla ... Bu daha da ileri seviyesi
İsmail' Alıntı: bide sevgilisi olmayanlar kulubü vardı sanırım Genişletmek için tıkla ... Bu daha da ileri seviyesi
abandonware Üye Konu Sahibi BLooD_ReG' Alıntı: Takıntılı bi insanım adımı düzgün yazarsan Genişletmek için tıkla ... birçok kez baktım düzgün yazdım mı diye.. geceleyin dalgınlığıma gelmiş anlaşılan, pardon.. ama yinede bir hata göremiyorum ben
BLooD_ReG' Alıntı: Takıntılı bi insanım adımı düzgün yazarsan Genişletmek için tıkla ... birçok kez baktım düzgün yazdım mı diye.. geceleyin dalgınlığıma gelmiş anlaşılan, pardon.. ama yinede bir hata göremiyorum ben
EmekHırsızı Üye pehpehpehpehpehpehpeeeeeh negadada datlı bi ogada farklı negadada pişkin hayata ilişkin
abandonware Üye Konu Sahibi zombaka' Alıntı: ben pisikolojik yanlızım yaz benide Genişletmek için tıkla ... tamamdır