Eee arkadaşlar bir ara gerçektende bir güncelleme gelecekti bu programa ama herkes unuttu. Ne oldu abi bu? Hala 8.1 için uyumlu değil ve çok eksiği var. Ne zaman gelecek? Hatta hazırdı sadece atma sorununu çözmeye çalışıyordu Hüseyin abi ama hala yok. Allah aşkına o hali bundan iyidir ya. Yayınlansın artık güncelleme. :S
Bizim belirlediğimiz konuya yorum yapıldığında bildirim gelse çok güzel olurdu. Uygulamanın gelişmesini neden durdurdunuz bunuda bir açıklarsanız güzel olur yetim gibi kaldı ortada uygulama.
Hüseyin arkadaşımız bu aralar işleri nedeniyle oldukça yoğun.
O nedenle uygulamaya pek zaman ayıramıyor.
Ancak işlerini düzene koyduktan sonra yakın zamanda ve yeni projelerle aramızda olacak. @kesasd
Maalesef söz konusu geliştirmelerle ilgili çalışma sürerken Hüseyin arkadaşımızın bazı işleri çıktı.
Bu yüzden acil olduğu için o dönem sadece "imza" kısmındaki düzenlemeyi yaptırarak güncellemiştik.
Konu biraz hortlamış olacak fakat uygulamada giriş yapmayı denediğimde sürekli tekrar giriş yapın uyarısı veriyor ve baglanamıyorum acaba bu sorun sadece bendemi? Uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum fakat sonuç yine aynı
sorun genel bir sorun şuan ne içerik görüntüleme ne de login çalışıyor. Yazılımcısına hata bildirimi yaptım. birkaç gün önce. henüz bir dönüş olmadı. beklemedeyiz vesselam
sorun genel bir sorun şuan ne içerik görüntüleme ne de login çalışıyor. Yazılımcısına hata bildirimi yaptım. birkaç gün önce. henüz bir dönüş olmadı. beklemedeyiz vesselam
Arkadaşlar sorun bende GDR2 den beri oluştu. Öncesinde hala kullanabiliyordum. @kesasd arkadaşım, yapabilirsen bi elden geçirsen güncellesen çok güzel olurdu.
@kesasd abi ölmüş programla bile hortlata hortlata kullandık kaç zamandır. Ama artık o bile işlemiyor. Şuan sadece portal bölümü çalışıyor. O da malum basınca ieden siteye atıyor. Allah aşkına artık elden geçer. Geçen yıl yazmıştın ta güncellemeyi ama veremedim demiştin. Ne kaldıysa elinde ver artık. Yeterki çalışsın. Bıraktık artık yeniliği falan. Girmiyor bile artık
Arkadaşlar yönetime bu durum ile ilgili bilgi aktarıldı, sorun incelenecek. Nereden kaynaklandığı ile ilgili bilgi ve çözüm elde edilince durumu buradan sizlere bildireceğiz.