yöneticiler kötü![]()
sensin kötüsensin kötü

Merak ettim vallahi ağabey..![]()
Ayrıca belirttiğiniz şahsın, bir üyenin, üstelik yaşça iki kat büyük bir üyenin profiline benim konularıma mesaj yazma demesi de çok çirkindir.
Büyüklere saygı, küçüklere sevgi gerçek alemde kalmamışken sanal alemde mi arıyorsun... Bu yetiştirilme tarzıyla ailesinin verdiği(daha doğrusu vermediği/veremediği) adab-ı muaşeretten bihaber olmasından kaynaklanır. Bu yüzden hiçkimseden büyüğüne saygıyı beklememelisin dostum... Sözüm meclisten dışarıdır...Ayrıca gelişmeleri de şiddetle kınıyorum .
Bırakın yöneticilik vasfını , 30 yaşında bir insana olan hitap şekli herşeyden önce insanlığa yakışmıyor .
Yaşın 17 olması da bizi ilgilendirmiyor. Milyonlara hitap eden bir sitenin yönetiminde bulunmak çoğu vasfı da beraberinde getirmelidir , bu sorumluluk ağırdır !
+1.Büyüklere saygı, küçüklere sevgi gerçek alemde kalmamışken sanal alemde mi arıyorsun... Bu yetiştirilme tarzıyla ailesinin verdiği(daha doğrusu vermediği/veremediği) adab-ı muaşeretten bihaber olmasından kaynaklanır. Bu yüzden hiçkimseden büyüğüne saygıyı beklememelisin dostum... Sözüm meclisten dışarıdır...