Maxicep ve Yöneticilerinden Ne Kadar Memnunsunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Maxicep Ve Yönetiminden Ne kadar Memmnusunuz ?

• Maxicep Normal Bir Site ( Nedenini Cevap Olarak Yazınız)

Kullanılan: 0 0.0%
  • Maxicep Çok Kötü Bir Site ( Nedenini Açıklaynız)

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    28
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nazy

Nazy

Üye
yöneticiler kötü:)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Kişilik olarak değilde , bazı yöneticilerimiz maalesef güzel Türkçe ' mizden bihaberdarlar .

Bakınız klavye yanılgısı , hatası demiyorum .. Türkçe ' yi kullanmayı bilmiyorlar .

Merak eden arkadaşlara tüm samimiyetimle isim de veririm .. Selametle !!

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Merak ettim vallahi ağabey.. :)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
:hmmm

Ağabey, Doğuş 17 yaşında henüz.
Bilerek yaptığı bir şey değil.

Düzeltmek için çabalıyor.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Anlıyorum , elbette bu bir yargılama değil ..

Zaten bu konuda çabası var ise saygı duyarım ve böylelikle alacağı eleştiriler kendisinde daha bir istek uyandıracaktır.

Eleştiri dozunda kaldığı müddetçe , olumlu gelişmelere sebebiyet verecektir .

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Öyle ağabey..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Ayrıca gelişmeleri de şiddetle kınıyorum .

Bırakın yöneticilik vasfını , 30 yaşında bir insana olan hitap şekli herşeyden önce insanlığa yakışmıyor .

Yaşın 17 olması da bizi ilgilendirmiyor. Milyonlara hitap eden bir sitenin yönetiminde bulunmak çoğu vasfı da beraberinde getirmelidir , bu sorumluluk ağırdır !

Odysseus

Odysseus

Üye
Ayrıca belirttiğiniz şahsın, bir üyenin, üstelik yaşça iki kat büyük bir üyenin profiline benim konularıma mesaj yazma demesi de çok çirkindir.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Ayrıca belirttiğiniz şahsın, bir üyenin, üstelik yaşça iki kat büyük bir üyenin profiline benim konularıma mesaj yazma demesi de çok çirkindir.

Kesinlikle .. Hemfikiriz bu konuda .

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yakıştıramadım bunu ...!

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Saçma saçma konular..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Doğuş yönetici değildir, bunu belirtelim de, genel olmasın şikayet. Haber editörüdür kendisi ama sonuçta yönetimden sorumludur bu konuda size katılıyorum.

Türkçe konusunda biz yeteri kadar uyarımızı yaptık, geliştirmeye, düzeltmeye çalışıyor. Diğer mevzuda ise haklısınız, kendisiyle konuşulacaktır. :oke:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Sevgili Ahmet ;

Samimiyetinizden kendi şahsıma süphem yok ..

Açıklama için Teşekkürler

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Ayrıca gelişmeleri de şiddetle kınıyorum .

Bırakın yöneticilik vasfını , 30 yaşında bir insana olan hitap şekli herşeyden önce insanlığa yakışmıyor .

Yaşın 17 olması da bizi ilgilendirmiyor. Milyonlara hitap eden bir sitenin yönetiminde bulunmak çoğu vasfı da beraberinde getirmelidir , bu sorumluluk ağırdır !
Büyüklere saygı, küçüklere sevgi gerçek alemde kalmamışken sanal alemde mi arıyorsun... Bu yetiştirilme tarzıyla ailesinin verdiği(daha doğrusu vermediği/veremediği) adab-ı muaşeretten bihaber olmasından kaynaklanır. Bu yüzden hiçkimseden büyüğüne saygıyı beklememelisin dostum... Sözüm meclisten dışarıdır...

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
ben memnunum ne sorunum oLsa hemen eL atıyoLar sağoLsunLar.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Büyüklere saygı, küçüklere sevgi gerçek alemde kalmamışken sanal alemde mi arıyorsun... Bu yetiştirilme tarzıyla ailesinin verdiği(daha doğrusu vermediği/veremediği) adab-ı muaşeretten bihaber olmasından kaynaklanır. Bu yüzden hiçkimseden büyüğüne saygıyı beklememelisin dostum... Sözüm meclisten dışarıdır...
+1.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt