Maxicep ve Yöneticilerinden Ne Kadar Memnunsunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Maxicep Ve Yönetiminden Ne kadar Memmnusunuz ?

• Maxicep Normal Bir Site ( Nedenini Cevap Olarak Yazınız)

Kullanılan: 0 0.0%
  • Maxicep Çok Kötü Bir Site ( Nedenini Açıklaynız)

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    28
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
Düne kadar abiydik şimdi Adem olduk. Pek heveslenme Levent çok kişi gidecek...

Symbiont

Üye
    Konu Sahibi
Sen Gönlümüzün Adminisin Hala ( Bana Derdiniz Ne Oldu:ehe )

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bu konuya tekrardan bakınca aklıma geldi ... Hangi yöneticiler ??? Kaç tane kaldı ki ???

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
4 adet admin ve bir çok moderatör var, yetmez mi? :)

En basitinden, Hasan, Ata, Ben ve Ozan varız...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Doğru , unutmuşum nedense ...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Abi Derdin Nedir Uyarı Puanı istiyorsan adem abiden Dilen 30 uyarı puanı versin

Konuyu açtığın iyi oldu :) hazır fırsat bulmuşken ben de görüşümü belirtmek istiyorum ..

Mesela benim memnun olmadığım nokta sizin üslubunuz , ciddiyetsizliğiniz . Yani bir moderatör - bölüm yöneticisinin ağırlığı sizde yok .

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bir zamanlar hiç farkımız yoktu ve daha iyiydi ...

Symbiont

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu açtığın iyi oldu :) hazır fırsat bulmuşken ben de görüşümü belirtmek istiyorum ..

Mesela benim memnun olmadığım nokta sizin üslubunuz , ciddiyetsizliğiniz . Yani bir moderatör - bölüm yöneticisinin ağırlığı sizde yok .
Benim Uslubum Siz Dahil Kimseyi İlgelendirmez Değilmi Uslubumda Ayrıkı Bişey YOK
Ve Enes NE Daha İyiydi

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Abi kardeş gibi konuşuyorduk eskiden :)

Symbiont

Üye
    Konu Sahibi
Gene konuşursun

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Evet Ayrıkı birşey yok AYKIRI bir şey var :)

neyse ben fikir beyan ettim , ki zaten verdiğiniz cevapla bunu bir kez daha ispat ediyorsunuz

Penelope

Penelope

Üye
Benim Uslubum Siz Dahil Kimseyi İlgelendirmez Değilmi Uslubumda Ayrıkı Bişey YOK
Ve Enes NE Daha İyiydi

Bir yöneticinin üslubu herkesi ilgilendirir bence. Yöneticilik basta bunu gerektirir. Doğru üslup doğru diyalog getirir. Doğru diyalog doğru iş . Herşeyin başı budur bence.

Symbiont

Üye
    Konu Sahibi
Bakınız Moderatör Olmam Benim İnsanlığımı Etkilemez Değilmi BEN Hala Bir Üyeyim Unutmayınız

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Odysseus

Odysseus

Üye
Bakınız Moderatör Olmam Benim İnsanlığımı Etkilemez Değilmi BEN Hala Bir Üyeyim Unutmayınız

Olaylara girmek istemiyorum ama zamanında yaptığım yöneticilik görevinin şerefi nedeniyle mesaj yazma isteği duydum.

Yöneticilik insanlığı etkilemez ama uslübunu etkiler. Konuşma tarzın nedeniyle daha önce defalarca uyarıldın. İnsanlara tavırların, bulunduğun mevkinin saygınlığını kaybettiriyor. Samsunspor nickli üyemiz senden yaklaşık 12 yaş büyük. Ancak profiline bakılırsa sen 1 yaşındasın ve buna yakışır şekilde davranıyorsun. Bir yönetici profil yaşını 1 yapamaz. Oraya yükseldiysen mevkinin getirdiği sorumlulukları kaldırmalısın. Bunları sana nasıl bu kadar rahat söylüyorum. Çünkü görevde kaldığım süre içerisinde kimse kişiliğimden ve yöneticiliğimden rahatsız olmamıştır. Buna dayanarak ta rahatça eleştiri yaparım.

Ben bir üyeyim demişsin. Sen bir yöneticisin. Olgun ve düzgün olmalısın. İmam cemaat ilişkisine dönmemesi için...

Symbiont

Üye
    Konu Sahibi
O Olay Espiri ydi Ama Anlayana Adem Abi Konuyu Kilitliyorum Seninle Uslubum Hakkında Yardım Alacağım

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Konuya bir daha müdahale edilmemek üzere konu açılmıştır.

Aynı şekilde yorumlarınıza devam edebilirisiniz, bu geçici problem için (Levent arkadaşımızın yaptığı) özür dilerim...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Estağfurullah Ahmet .

haltie

haltie

Üye
Estağfurullah Ahmet .

neler olmuş burda ya güven abi.arkadaş elinde olsa uyarı puanı yerine tokat atayım diyecek nerdeyse rütbeleri ordudakilerle karışıyor burası askeriye değil herkes birbiriyle nasıl konuşacağını bilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt