MaxiCep ve hırsızcep ... Aradaki büyük farka bir göz atalım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aziz™

Üye
evet öyle olduğunu biliyorum.özellikle sallama olduklarını.daha benim msn mi ekleyip bana burayı kötülediklerinde anladım gerçi gerekenleri söyledim ama insanlar ne olduklarını hemende belli ediyor

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
bak şimdiden başardılar birbirimize düşürüyorlar bizi yanlış böyle konular açılması da onlar için bir başarı sanırım bu konu da böyle işleri bilmeyen arkadaşlar için olsun ama böyle konular açıp afedersiniz gö.. lerini kaldırmayalım değil mi google de isimlerini aratırlarsa Maxicep çıkar :ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Konu kapanmış ama yapmayın arkadaşlar sanal ortamla gerçek ortamı karıştırmayın benim orda bansız aktif bir üye profilim var...Ama bundan kime ne ki...:D O siteden tanıdığım insanlar var sizin -bizim gibiler ne eksik ne fazla...Sadece yapılan bir işin arkasında duruyorlar...Nasıl siz bir ödev hazırlarken veya ne bileyim işte yaptığınız ve insanların önüne sunduğunuz bir şeyde kaliteye önem veriyorsanız onlarda aynı biçimde yaptıkları bu işi iyi yapmaya çalışıyorlar...Ama ne yazık ki bazen ibreyi 300'e vurduruyorlar ve haksızlık, gasp, adam öldürme, tehdit, zorla alıkoyma vb yapıyorlar(Abarttım Tabi...:D)...Ama siteyi sedece maxi ile kıyaslamakta yanlış...Because her sitede o sitenin bir reklamını görmekteyim....sadece çok uğraşıyorlar..Hatta o sitenin sahibinin uyuduğunu bile düşünmüyorum...:D :D

Ama sonuçta bunlar fani şeyler fazla takılıp birbirimizi üzmek anlamlı olmaz...Herkes hür iradesiyle istediği yere girip çıkar...Hatta beraber Maxiyi rakip bir site açalım...Hatta Ozan'da bize yardım etsin:eheMesela yani...:D Aslında diyeceğim bu tür konularda geniş olalım...Kısadan kesmiyelim..Naçizane fikrim budur efemmm:D...

'Davut

'Davut

Üye
Site'nin Herşeyini Çalmışlar Bir bu kalmamışdı...:ehe
Bu arada bazı üyeleri'nin adını o sitede'de gördüm üzüldüm Bu ortamı bulamazlar...Onlarsızda yaşayabiliriz ama...:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kimsenin üyeliğine birşey söylemedim ki zaten :)
Foruma gelip size zarar verdik tarzında konu açıp horozlanmalarına asla izin vermeyeceğim ...
Konu silinmeseydi ordaki yorumlarımı da görürdünüz :)
Sürekli bizim gölgemız olup aleyhimize davranışlarda bulunanlara yazdığım yazılar az bile :)
Gidip de orda durduk yere konu açmıyoruz , onlar da açmasın , birşeyleri becermeyi öğrensinler :)
Salih Abi seninle yazdıklarımın alakası yok :D
Istersen her forumda üyeliğin olsun karışamam ben :D

Aziz™

Üye
fake üyemi:hmmmhemende damlamışlar yahu

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Haklısın .

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gelsinler , gelecekler ...
Derdi olan varsa yazsın bana özelden :)
Ne zamandır bir hırsız ile atışmiyordum :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:p
Hodri meydan :d:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bırakın hırsızı uğursuzu Türk polisi yakalar ne sonunda merak etmeyin:d:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Neyse , amacıma ulaştım ... :)
Konunun kilitlenmesini ve tarihin o güzel sayfalarına gömülmesini istiyorum :)
Iyi forumlar arkadaşlar :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Konu sahibinin isteği üzerine,
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt