MaxiCep ve hırsızcep ... Aradaki büyük farka bir göz atalım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MaxiCep ve hırsızcep ... Aradaki büyük farka bir göz atalım :)
Evet arkadaşlar size ne kadar kaliteli bir forumda olduğunuzu anlatacağım :)
Birtakım kendini bilmez 3-5 capulcu diye nitelendirdiğim ve burda olmaya layık olmayan insanlar bize zarar verme girişimlerinde bulundular :)
Tanımayanlar için söylüyorum , ister google a hırsız veya taklitci yazın , ister yazacağım satırlara göz gezdirin :)
Üyelerini , konularını ve temasını bizden çalmış , kendi kendine biryerlere gelmeyi beceremeyen asalak insanlar topluluğu diye nitelendiriyoruz ...
Bu güzel ortamı ordaki rütbe verilerek kurulan arkadaşlıklarla kıyaslayanlar oldu :)
Hatta ve hatta msn üzerinde üye çalmaya çalışan ve başaranlar da oldu :)
Kısacası bu ortamdan kovuldukları için buranın aynısını yapmaya çalışıyorlar 3-5 üye ile :)
Size tavsiyem onların hiçbir mesajlarına ve tehditlerine itibar etmeyin :)
Bana da yaptılar , msn üzerinden yönetimi kötüleyerek beni burdan soğutmaya çalıştılar ama yine olmadı , yine olmadı :)
Iddia etmiyoruz , Türkiye'nin en büyük cep telefonu ve mobil teknolojiler sitesi zaten biziz :)
Bizimle kendini aynı kefeye koyanlar bizden çaldıkları konular , üyeler ile biryerlere gelmeye çalışan beceriksiz ve aciz kişiler :)
Dün akşam da yine toplanmışlar foruma saldirmislar 1-2a dakika hiçbir işlem yapamadık o kadar koydu ki anlatamam :D
Hırsızın evi soyup evi yakması gıbı birşey bu :)
Tehdit de ettiler o kadar çok korktum ki hemen o foruma geçeceğim:D
Neyse, fazla uzatmayacağım :)
Taklitler asıllarıni yüceltir , biryerlere gelmek ve büyümek için bizi baz almanız bizim yuceliğimızi , sizin ise acizliğinizı gösterir :)
Iyi forumlar dilerim...

кεℓεвεк

Üye
dün o yüzden mi siteye giremedim enescim :ehe yani siteye saldırdı yaptılar öylemi ama dün hrbı cok kötüyfü yaa hersey yamuk yumuktu :s

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yaw bunlardan rahat yokmu bende cepten girilmiyor sandım:off:

кεℓεвεк

Üye
yeminle abi bende sey sandım sımdı bıranda benı sıteden attı sonra gırıs yapamadım laa dedım bısey mı yaptımkı BAN atıldı :s oysakı ban degılmıs alla allaa ne istiyolar bu sitenın anlamadım gitti :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Diyorum ya ışte kıskanç ezikler :)

Revengeful

Emekli Yönetici
:off:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu konuyu moral bozmak için açmadım :)
Yazdıklarımı okursanız bunu anlayacaksınız :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ezik cep

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Sizin deyiminizle 3-5 çapulcunun saldırısıyla çökecek kadar aciz bir site olduğunu sanmıyorum MaxiCep'in.. MaxiCep daha önce de birçok kez birkaç dakikalık hatta 1 gün bile doğru düzgün girilmediği olmuştur. Her olan biteni başka sitelere mal etmeyin. Taklit, hırsız, kopyacı ya da her neyse artık bu paranoyadan kurtulun. Maxicep rakipsiz zaten.. Daha ne diye başka sitelerin adını kullanıp hâlâ reklamlarını yapıyorsunuz ki. :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Iki yerde de olunca insan arada kalıyor haliyle ...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Yine anlaşılıyor ki ne konuşulsa boş.. Daha önce de Salih Baba'yı aynı derecede suçladığını hatırlıyorum. Tüm forumlarda üyeliğim bulunmaktadır. Kimseden de gizleyecek değilim. Sebep de paylaşım yapmak için bu şarttır. Kimse kendisi üretip, paylaşım sunmaz.

Tabi mevzu bu değil.. Daha önce de taklit siteler diye birçok konu açıldı. Profesyonel anlamda büyüyen Maxicep'te artık başka siteler telaffuz edilerek amatörce hareketler yapılmasın. Bu gibi konular kimseye bir şey kazandırmaz. Abdestinde, namazında birisin bildiğim kadarıyla.. Emin olmadan kimse hakkında kesin hüküm verme.. Çok günahını toplarsın. ;)

Başka sitelerin üyesi olup da burada ajan gibi dolaşan birçok üye var. Bu tüm forum siteleri için geçerlidir.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konuyu nerden nereye çekiyorsun ?
Nerde olursan ol , umrumda değil ...
Onlar gelip konu açınca kral olurlar gözünüzde değil mi ?
Günah boyutu Allah ile benim aramda ona siz karışamazsinız ...
Her konuda tartışma çıkarmandan bıktım !
Ben neyin ne olduğunu , kimin kim olduğunu çok iyi biliyorum ... Kimi koruyacaksan koru , burası yeri değil ...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Buraya gelip konu açanlar için neler yaptığımı Ozan gayet iyi bilir. Gayet sakin bir şekilde yazıyorum. Madem konu açmışsın herkes düşüncesinde özgür değil mi? Tartışma gibi bir durum söz konusu değil. Sadece yanlış anladığın bir iki bilgiyi düzeltmeye çalıştım o kadar. Kimseyi de savunduğum yok. Sadece demek istediğim onları hatırlatarak reklamını yapmış oluyorsunuz. Ki bunu Henry birçok kez dile getirdi.

İyi forumlar..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ooo burda ne kadar elektirik var öyle:s

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Henry veya bir başkası umrumda değil ...
Gayet doğru biliyorum ve konuşuyorum ...
Her ne kadar yandaşlar paklamaya çalışsa da ...
Iyi forumlar ...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Benimde o siteye 5 tane üyeliğim var ama hepside sınırsız banlı:D

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Benim biri banlı toplam 3 üyeliğim var. Arada bakınmak nabız yoklamak iyi oluyor. :naughty: Ama son zamanlarda temizliğe girişmişler. Bulduklarını banlıyorlar valla.. :) Bana da uyarı puanı verilmiş. :D

arslansem

arslansem

Üye
Dün akşam bu yüzden mi site o şekildeydi yani?:hmmm

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Anam siteye saldirimi yapmislar bu capulcular :off::off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt