Maxicep v2.0 Yayında :)

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Mail problemi çözülmüştür, bilginize

SelmanTE

Üye
bu geçiş dönemi bi hayli sıkıntılı oldu ya

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bekledigimizden daha az sıkıntı yaşadık gerçekten.
Ama hayırlısı olsun biz özenerek ve imkanlarımızı zorlayarak bu hale getirdik ve daha devamı gelecektir.

Sunucu problemini tam olarak çözdük diyebilirim geriye kalan yazılımsal modifiyeler hep forum üzerinde

site çok çabuk değişiyor güzel olmuş ana sayfa yok eskisi gibi unutuldu mu ana sayfa

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
İlk iddaamız simdilik hız o yüzden hızlı bir ana sayfa scripti hazırlayamadık, mevcut 2-3 hazır portal da çok agir calisiyor yani forumun açılıs hızının 3 katı sürede doluyor, çok yakında birkaç baglantımız var, çok hafif ama işlevli bir ana sayfa bulabileceksiniz.

Siz yeterki burada bizi takip edin.

ben sizi yakından takip ediyorum merak etmeyin nefesim ensenizde hadii kolay gelsin

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
++ Benzer konular özelligi tekrar düzenlenmistir, okudugunuz her konunun altında, o konunun adına hemen hemen yakın benzer 5 konu listelenir.

ouSahin

Üye
bir sorun war bu eski konuları gösterio

yani yeni açılan yada yorum yazılan konuları göstermio..:?sl?k

Ozan abi bu sorunlarla başını agrıtıoz ama napak

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Listeleme ayarı yok, forumun yapay zekası mevcut baslıga en yakın olarak gördügü benzer 5 baslıgı gösteriyor sadece. v2 yanında adlı bu konumuza tam olarak yakından uyan bir baslık olmadıgından, pek benzer konular çıkmıyor dogal olarak ama baska genel konuları okuyun farkedeceksiniz ( örnegin n93 içeren bir konu okuyun, n93 le ilgili popüler 5 baslık olur )

aybata

Üye
hayırlı olsun. en son geçen sene gelmiştim. sonra girememiştim siteye bir sorun oluşmuştu. ardından kapandığını düşünüp üzülmüştüm. aradan zaman geçince de ismini unutmuştum kaç haftadır aklıma gelen tüm sitelere bakıyordum. neyse ki eposta geldi dün sonunda istediğim yeri buldum (: tekrar hayırlı olsun..

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Hosgeldiniz, sizin gibi gelen tüm arkadaslara keyifli sohbetler ..

_Berker_

Üye
geçekten sitenin yeni logosu , teması süper olmuş. Herkesin eline sağlık

ChavRash

Emekli Yönetici
Yeni sunucu, tema ve logo hayırlı olsun.

Sitede elbette hatalar vardır, şimdilik benim gözüme çarpan database ve beyaz boş ekran hatası ( konulara ve foruma girerken arasıra ). Şu an Bingöl'deyim ve bağlantı çok düşük, beyaz sayfa o yüzden oluyor olabilir. Database hatasında bir şeyler yazıyor ama ben ingilizcem yok diye anlamıyorum; Allah'ın izniyle yarın akşam Adana'ya geçince resmini eklerim.

Bir de logo'da "M" harfinin bulunduğu resim hiç yabancı gelmiyor, nerde gördüm acaba?

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Dostum uzun süre sonra seni görmek güzel
Bahsettigin hatalar normalde yok şu an mail server üzerinde calisma var, mail gönderim islemleri sorunlu dolasıyla ondan olabilir bana denk gelmedi henüz

Logoya gelirsek, logo güzel ..

POWER

Üye
He walla ya logo güsel bikere

PHI

Üye
Mobil Teknolojinin Kalbindesiniz...

Gerçekten kalbindeyiz.
Elinize kolunuza sağlık. Yeni hali gerçekten sade ve anlaşılır olmuş.

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Mobil Teknolojinin Kalbindesiniz...

Gerçekten kalbindeyiz.
Elinize kolunuza sağlık. Yeni hali gerçekten sade ve anlaşılır olmuş.

Birde ayda yılda gelip mesaj yazmasan hep burada olsan daha iyi olacak

JaNbErG

Emekli Yönetici
melodiler kısmında aynı konular eklenmektedir bunların silinmesi daha iyi olur forumda kirlilik yaratıyor vede silinmiş konularında kaldırılması gerekıyor ama genede maxicepliyiz

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Oralardan genelde dosya yöneticilerimiz sorumlu ama şikayetlerinizi hepimiz dikkate alıyoruz ve kısa zamanda etkin bir sekilde gözden geçirilecek. tesekkurler