mafya oğluyum ileride baba olcam :d:
Amaru Shady Üye minoo' Alıntı: Mayıs ayına kadar öğrenciyim. Hazirandan sonra tekrar yazarım Genişletmek için tıkla ...
minoo' Alıntı: Mayıs ayına kadar öğrenciyim. Hazirandan sonra tekrar yazarım Genişletmek için tıkla ...
otostopçu Üye FeC!' Alıntı: PöH olmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... pöh ol pöh ol pöh ol : sertifikalı dj yim kardeş
FeC!' Alıntı: PöH olmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... pöh ol pöh ol pöh ol : sertifikalı dj yim kardeş
FeC! Üye otostopçu' Alıntı: pöh ol pöh ol pöh ol : sertifikalı dj yim kardeş Genişletmek için tıkla ... Kopar biziiiiiiii Huuuuuuuu
otostopçu' Alıntı: pöh ol pöh ol pöh ol : sertifikalı dj yim kardeş Genişletmek için tıkla ... Kopar biziiiiiiii Huuuuuuuu
__xXx__ Üye rabbace' Alıntı: Talebeyim talep ediyorum (böyle bi espri yaptığım için kendimden nefret ettim ya) Genişletmek için tıkla ...
rabbace' Alıntı: Talebeyim talep ediyorum (böyle bi espri yaptığım için kendimden nefret ettim ya) Genişletmek için tıkla ...
-efşan Üye Asıl melek Gemi İnşaa Teknikeri. Ama bıraktım o işi Şimdi ise Yapı Dekorasyon Koordinatörlüğü..
man20 Üye öğrenciyim ve öğrencilik gibisi yok diyorum GuitaristBoy' Alıntı: çift meslek mimar ve müzisyenlik Genişletmek için tıkla ... iç mimar mı dış mimar mısın?
öğrenciyim ve öğrencilik gibisi yok diyorum GuitaristBoy' Alıntı: çift meslek mimar ve müzisyenlik Genişletmek için tıkla ... iç mimar mı dış mimar mısın?