Güzel olmuş, ellerine sağlık :)
Salihyet Üye Konu Sahibi >>OnurBaba<<' Alıntı: Neyse bizler onu 100'e tamamlarız ...Bu hoş yazı için teşekkürler kardeş... Genişletmek için tıkla ... Rica ederim :') ash54' Alıntı: Allah seni başımızdan eksik etmesin Salih.çok güzel yazıydı. Genişletmek için tıkla ... Amin AqLiFe_07' Alıntı: KatıLıyorum. Çok GüzeL Yazı... TeşekkürLer Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.. Nedved' Alıntı: Teşekkürler Salih , teşekkürler Maxicep... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.. -YARINIYOK-' Alıntı: aldın mı ki ama yaşın daha küçük ? açıklamaların güzel olmuş teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Ehliyet var, bu ayın sonunda 18 oluyorum, motorsiklet için 17 yaş yeterli oluyor.. Praetor' Alıntı: Güzel olmuş, ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... Sen beğendiysen ata abi, ne mutlu bana
>>OnurBaba<<' Alıntı: Neyse bizler onu 100'e tamamlarız ...Bu hoş yazı için teşekkürler kardeş... Genişletmek için tıkla ... Rica ederim :') ash54' Alıntı: Allah seni başımızdan eksik etmesin Salih.çok güzel yazıydı. Genişletmek için tıkla ... Amin AqLiFe_07' Alıntı: KatıLıyorum. Çok GüzeL Yazı... TeşekkürLer Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.. Nedved' Alıntı: Teşekkürler Salih , teşekkürler Maxicep... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.. -YARINIYOK-' Alıntı: aldın mı ki ama yaşın daha küçük ? açıklamaların güzel olmuş teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Ehliyet var, bu ayın sonunda 18 oluyorum, motorsiklet için 17 yaş yeterli oluyor.. Praetor' Alıntı: Güzel olmuş, ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... Sen beğendiysen ata abi, ne mutlu bana