Salihyet
Üye
MaxiCep " Türkiyenin en iyi mobil yaşam platformu "
Merhabalar 
İçimden böyle bir konu açmak geçiyordu, e ne duruyorum o zaman dedim..
Sabah, akşam, aç karnına, tok karnına, sevgiliden ayrılınca, dünyaya bağırmak istediğinde, biraz müzik biraz eğlence ve haber dediğinde.. O her zaman yerinde..
MaxiCep.Com'un tanımını yapmak çok güç ama her zaman, her derde deva.. Girdiğinizde okula 5 dk geç gitmek pahasına iki konuya bakıyorsanız, sabah kalktığınızda, akşam yattığınızda yine son gördüğünüz web sayfası ise bu siteden ayrılamaz hale geliyorsunuz.. Bu sayfayı babamdan çok görüyorum
Bu siteye hayatımı yazmaya başladığımdan beri, bu siteyle ne kadar çok şey paylaştığımın farkına vardım.. Ben sevgilimle barıştığımı, ehliyet alışımı da buraya yazdım
Nişanlanıp askere gidişimi de , başıma gelen kazaları da buraya yazacağım..
( üzücü şeyler hariç )
Bu sitenin her sayfasını, her logosunu, her üyesini sorgusuz seviyorum :') Sizden de tek istediğim çirkinliklere, hayatta yaşanan kötü olaylardan korunmaya, bu siteyi dünyanın en temiz yeri yapmaya davet ediyorum..
Küfür çözüm değil
Kavga,, karmaşa çözüm değil
Tek çözüm aşk, sevgi vs. de değil.. =)
Tek çözüm oturup düşünmek, düşünceli olmak
Maxicep ile dopdolu günler dileğiyle, herkese bol neşeli günler, güzel sohbetler diliyorum

İçimden böyle bir konu açmak geçiyordu, e ne duruyorum o zaman dedim..
Sabah, akşam, aç karnına, tok karnına, sevgiliden ayrılınca, dünyaya bağırmak istediğinde, biraz müzik biraz eğlence ve haber dediğinde.. O her zaman yerinde..
MaxiCep.Com'un tanımını yapmak çok güç ama her zaman, her derde deva.. Girdiğinizde okula 5 dk geç gitmek pahasına iki konuya bakıyorsanız, sabah kalktığınızda, akşam yattığınızda yine son gördüğünüz web sayfası ise bu siteden ayrılamaz hale geliyorsunuz.. Bu sayfayı babamdan çok görüyorum

Bu siteye hayatımı yazmaya başladığımdan beri, bu siteyle ne kadar çok şey paylaştığımın farkına vardım.. Ben sevgilimle barıştığımı, ehliyet alışımı da buraya yazdım
Nişanlanıp askere gidişimi de , başıma gelen kazaları da buraya yazacağım..
( üzücü şeyler hariç )Bu sitenin her sayfasını, her logosunu, her üyesini sorgusuz seviyorum :') Sizden de tek istediğim çirkinliklere, hayatta yaşanan kötü olaylardan korunmaya, bu siteyi dünyanın en temiz yeri yapmaya davet ediyorum..
Küfür çözüm değil
Kavga,, karmaşa çözüm değil
Tek çözüm aşk, sevgi vs. de değil.. =)
Tek çözüm oturup düşünmek, düşünceli olmak
Maxicep ile dopdolu günler dileğiyle, herkese bol neşeli günler, güzel sohbetler diliyorum