Maxicep "THE BEST GAMER" Yarışması[KATILIM](YENİ KURALLAR+ÖDÜL)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep "THE BEST GAMER" Yarışması[KATILIM](YENİ KURALLAR+ÖDÜL)
arkadaşlar sözü fazla uzatmadan yarışmayı anlatayım oyun oynarken en ilginç sahneyi yakalayacaksınız.Ve biz bunu değerli maxicep üyelerine sunacağız en çok beğenilen video yarışmanın galibi olacak.
KURALLAR

1)Videolar 1dk yı geçmeyecek.
2)Yarışmaya katılabilmek için en az 50 mesajınız olmalıdır.
3)İnternetteki hazır videoları koymayı denemeyin bu diskalifiye olmanız için yeterlidir. :)
4)Videolarınızı YOUTUBE a yüklemenizi öneririm,herkes için rahat olur.
5)Bütün oyunlar yarışmaya dahildir ve oyundan video yakalamak için önerdiğim program FRAPS v2.9.5
6)Katılımcıların bu konuya "katılmak istiyorum"yazmaları yeterlidir.:)

örnek video:

polisi içeri hapsetmişler:ehe

KATILIMCILAR

1)Rambo_FT​

2)Anıl Umut​

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392, Silinen Üye 94869 ve Tuba.Erva

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Oyunu oynayan çok arkadaş var mı ki? :hmmm Başarılar arkadaşlar.

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Enteresan bir yarışma.. İstediğimiz oyun olabiliyormu?

Burak

Üye
oyun oynayan pek yok :D

katılanlara başarılar.

• Beğen
Tepkiler: Dafny
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Katılan var tabii :oke: Ne zamandır oyunlar hakkında klip yapmak istiyordum. Yani şöyle birşey: Bir filmin fragmanında nasıl en önemli sahneler yer alır ve video süresi çok kısadır, aynı şekilde bende oynadığım oyunların en önemli sahnelerini bir video altında toplayıp kendime göre fragman yapacaktım. Tabii ben bunu "hatıra" olsun diye yapacaktım. Ama bir taşla iki kuş vurmuş olucam galiba :naughty: .

Bakalım acaba kaydettiğim oyunlarda böyle ilginç sahneler varmı:hmmm . Ben genelde oyunu kurallarının içerisinden çıkmayacak şekilde oynadığım için ilginç değilde, güzel sahneler buluyorum :pro:

Sonuç olarak yarışmaya katılmak istiyorum (benden başka katılacak olan var mı acaba :ehe )

.BlueTR

.BlueTR

Üye
benim wolfteamda bi videom vardı editleyip konuşma balonu koymuştum süperkomik bişeydi tcvz sahnesiydi sansürlü:d:
ama pc yi kaba kuvvetle kapatınca hdd yandı herşey gitti :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Peki illa 1 adet oyunun olmak zorunda mı şöyle oyunların karışımından oluşan bir video olamaz mı? Ya da 1 oyunun değişik sahneleri? Ayrıca elimde kendi yapımım orjinal bir sürü konuşma baloncuğu şeklinde Counter-Strike resimleri var. Hepsi dehşet :d: . Onları slayt sapsam olur mu (bu da 3. sorum)?

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
basarılar :oke:

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Peki illa 1 adet oyunun olmak zorunda mı şöyle oyunların karışımından oluşan bir video olamaz mı? Ya da 1 oyunun değişik sahneleri? Ayrıca elimde kendi yapımım orjinal bir sürü konuşma baloncuğu şeklinde Counter-Strike resimleri var. Hepsi dehşet :d: . Onları slayt sapsam olur mu (bu da 3. sorum)?
1 adet oyun olmak zorunda oyunun değişik sahneleri olabilir slayt olmaz :)

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Katılanlara başarılar.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
PES 2011 ile ilgili güzel bir video hazırladım, kabul edilmicek galiba vide 3 dakikadan uzun. Yinede vereyim, oyun videları 1 dk. yı geçmiyor, yaptığım efektler, yazılar filan 3 dk. yı geçirdi.

Şuan upload ediyorum....

Eğer kabul edilmezse (ki onuda düşünüyorum) başka bir video upload edicem.

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Bende edecektim de vazgeçtim elimde iyi oyun yok

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
PES 2011 My Clip :oke:

Yukarıdaki video ile katılmak istiyorum. İnşallah kabul edilir o kadar emek verdim :evet: . Eğer kabul edilmezsede başka bir video hazırlamak zorunda kalacağım.

Nef'i

Nef'i

Üye
150 mesaj zorunluluğunu kaldırırsananız sevinirim :S iddalıyım bu konuda

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
150 mesaj zorunluluğunu kaldırırsananız sevinirim :S iddalıyım bu konuda
malesef olmaz bazıları sırf yarışmaya katıllmak için saçma mesajlar falan yazıyolar

PES 2011 My Clip :oke:

Yukarıdaki video ile katılmak istiyorum. İnşallah kabul edilir o kadar emek verdim :evet: . Eğer kabul edilmezsede başka bir video hazırlamak zorunda kalacağım.
kurallar kesin 1dkyı geçmeyecek zaten kimse 5 10dk video izlemez sen bu vidyonun güzel bulduğun yerleini kes falan öyle upload et bu arada emeğine sağlık ;)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
angry birds ten bir kare olurmu :D

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ben varım.Kaydettiğim süper bir FIFA 07 videosu var.20-30 sn lik. :D
beni sinir etmişti o an:D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Peki ben videoyu biraz kısaltayım :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt