Maxicep T-shirt bastırsa alırmısınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
2 milyon 500 üye 20 tl para yatıracak necmi nin hesaba.aman Allahım düşünemiyorum.
artık T-shirt fabrikası kurup öyle basar herhalde.
necmi bunları okuyunca beni napar düşünemiyorum.:ehe
Okudum t-shirt sana 40 oldu :D
Arkadaşlar tişörtün fiyatını bile belirlemişsiniz ama daha onay gelmedi Ozan'dan. Onay vermezse elinizde kalır fiyatlar demedi demeyin. :ehe

Gelsin bisiler desin bari yav hani ondan duyalim biseyler :)

• Beğen
Tepkiler: buketcik

Larismus

Larismus

Üye
Arkadaşlar tişörtün fiyatını bile belirlemişsiniz ama daha onay gelmedi Ozan'dan. Onay vermezse elinizde kalır fiyatlar demedi demeyin. :ehe
kalmaz kalmaz :D biz gizliden yapıp kara borsaya bile salarız :ehe

• Beğen
Tepkiler: Xilence
reaurora

reaurora

Üye
mükemmel olur deriz yani derim:yuru

caglet

caglet

Üye
Valla üstünde sadece MAXİCEP logosu olursa almam ama güzel bi desen olur klas bişey olur kenarında arkasında sağında solunda bi yerinde maxicep yazarsa o zaman başka :D

'Patron

'Patron

Üye
Benım hazırldaığım logoyu basabiliriz.

Ekli dosyalar

caglet

caglet

Üye
Logo olarak o olabilir güzel gerçekten ama t-shirt üzerinde yalnızca o olursa güzel olmaz diyorum işte bende

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Fenalardayız. :D

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
ben alırım arkadaş

'Patron

'Patron

Üye
Logo olarak o olabilir güzel gerçekten ama t-shirt üzerinde yalnızca o olursa güzel olmaz diyorum işte bende
Hacı tek bi tasarım değil 3 -4 tasarım yapılabilir. benımkıde sadece logo ama arka fona bak grili beyazlı ya. aynen t-shirtte de oyle grili beyazlı şeyler olur.

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar size ne diyorum yav su t-shirt onayı bir gelsin o zaman bakariz sekline semaline :)

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
PureFood

PureFood

Üye
Kesin gelcek mi ? Gelirse bomba olur valla :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Mouse pad daha mantıklı. Ne de olsa burası teknoloji sitesi.

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Mouse pad daha mantıklı. Ne de olsa burası teknoloji sitesi.
mouse Pad ile Reklam yapabilrsen Bastır.
Biz Maxicep'e aynı zamanda reklam yapmayı planlıyoruz

Konuyu Saptırma sen yaparsın biliyorum!

Revengeful

Emekli Yönetici
Hadi tişörtler yapıldı diyelim. Kaç kişi satın alacak ? Burada satın alırım diyenlerin bir çoğunun alacağını düşünmüyorum. Alsalar bile giyeceklerini düşünmüyorum.

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Hadi tişörtler yapıldı diyelim. Kaç kişi satın alacak ? Burada satın alırım diyenlerin bir çoğunun alacağını düşünmüyorum. Alsalar bile giyeceklerini düşünmüyorum.
kim alacaksa liste çıkacak belirlenecek hatta Nick bile yazdırma planı var jınım

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Fiyatta anlaşalım önce :ehe

pelın_

neden olmasın

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Mert abimiz geri döndüğüne göre fiyatta daha canlı olabilirim, ben daha önce 20 demiştim t-shirt için 25 te olabilir.

Üst Alt