Maxicep T-shirt bastırsa alırmısınız.

Sponsorlu Bağlantılar

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ozanla konuştum, şu an için böyle bir düşüncesi yok arkadaşlar.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ben de isterim yani, yarışmalar için de ek ödül olur bloknotun yanına ama başkan istemiyorsa yapacak bir şey yok maalesef. Protesto niyetine biz mi bastırsak n'apsak :ehe

• Beğen
Tepkiler: buketcik ve Silinen Üye 166392
buketcik

buketcik

Üye
evet necmi ne olcak şimdi:ehe.
herkes heveslendi.oldumu şimdi bu.
bir çözüm üretirsin artık.:hmmm

'Patron

'Patron

Üye
:vur:vur:vur

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Suriye gibi olacak diye korkuyorum buralar :ehe

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Olmayacağı zaten Ozan Başkan'ın Çok Bekletmesinden belliydi. :vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Ben de isterim yani, yarışmalar için de ek ödül olur bloknotun yanına ama başkan istemiyorsa yapacak bir şey yok maalesef. Protesto niyetine biz mi bastırsak n'apsak :ehe
Herkes benden birşeyler bekliyor abi o kadar yük aldım üstüme birde ben konuşcam Ozan abi ile :))

• Beğen
Tepkiler: buketcik
DPool

DPool

Üye

Yakında ben basıcam ama :naughty::naughty:.Ama şu telif hakkı olayı var dimi logoyu çalmış oluyorum :ah

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

Herkes benden birşeyler bekliyor abi o kadar yük aldım üstüme birde ben konuşcam Ozan abi ile :))

Konuş paşam, ben yapalım demedim Ozan'a fikrini sordum sadece o da gerek yok demişti.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Atlet, çorap falan olsa kolayda tişört olmaz :aha:

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Konuyu Saptırmayalım.

0live456

Üye
Arkadaşlar tişörtün fiyatını bile belirlemişsiniz ama daha onay gelmedi Ozan'dan. Onay vermezse elinizde kalır fiyatlar demedi demeyin. :ehe

Neden böyle önemli bir konuya tek kişi karar veriyor ki ? yönetim arasında yapılsın bir oylama çıkan ortak sonuca göre üyeler bilgilendirilsin.

Üst Alt