Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet, ben de böyle düşünüyorum ve bir dahaki sefere yarışma formatında değişiklikler yapmayı planlıyorum ...
Örneğin yarışmayı kazanabilmesi için etap türü şeyler olabilir ... Birinci etapta paylaşmayı, yardımcı olmayı öğretir diğer arkadaşlara ... İkinci etapta Saygılı olmayı gösterir, önüne çıkan zor durumlarda ne yapıyor o gözlemlenir ona göre puan alır vs vs ...
Örneğin yarışmayı kazanabilmesi için etap türü şeyler olabilir ... Birinci etapta paylaşmayı, yardımcı olmayı öğretir diğer arkadaşlara ... İkinci etapta Saygılı olmayı gösterir, önüne çıkan zor durumlarda ne yapıyor o gözlemlenir ona göre puan alır vs vs ...
benim fikrim ise; hiç bir şekilde alınma, sonuçta ödüllü bi yarışma düzenlenmiş, yorumum genel olarak forumstar'ın devamı olarak ortaya konnan bir ünvansa bu bir fark yaratmak gerekir. benim için değerli bir rütbe, fikirler her zaman kesişmeyebilir söylediklerimde kötü niyet olmadığını bilmeni isterim. <geçmişte bu rütbeyi taşıdığım zamanı bildiğinizi veye gördüğünüzü varsayıyorum>
minoo
Üye
ama sizin bahsettiğiniz zaten ''ayın üyesi'' değil mi? öyle bir rütbe var yani.sonuçta bu bir populerite yarışması bence
Dafny
Üye
tbrkler minoo
minoo
Üye
teşekkür ederim Dafny
Aziz™
Üye
çok sevindim Pınar gerçekten mutlu oldum görünce..bunu hakettin çünkü iyi ve saygılı bir kişiliğe sahipsin dolayısıylada seviliyorsun..bunun takdiri olarakta rütbeni aldın ve gayette yakışmış..tekrar tebrik ederek başarılarının ve bu güzel aktifliğinin devamını dilerim..(vizelerdede başarılar)
minoo
Üye
Aziz™;2850081' Alıntı:
çok sevindim Pınar gerçekten mutlu oldum görünce..bunu hakettin çünkü iyi ve saygılı bir kişiliğe sahipsin dolayısıylada seviliyorsun..bunun takdiri olarakta rütbeni aldın ve gayette yakışmış..tekrar tebrik ederek başarılarının ve bu güzel aktifliğinin devamını dilerim..(vizelerdede başarılar)