Aziz™ Üye eskisi gibi sevilip sayıldığımı pek düşünmüyorum açıkçası..o yüzden sadece olanlara bakmayı tercih edeceğim Enes'im..
eskisi gibi sevilip sayıldığımı pek düşünmüyorum açıkçası..o yüzden sadece olanlara bakmayı tercih edeceğim Enes'im..
Revengeful Emekli Yönetici Aziz™;3184707' Alıntı: eskisi gibi sevilip sayıldığımı pek düşünmüyorum açıkçası..o yüzden sadece olanlara bakmayı tercih edeceğim Enes'im.. Genişletmek için tıkla ... Ne alakası var ya..
Aziz™;3184707' Alıntı: eskisi gibi sevilip sayıldığımı pek düşünmüyorum açıkçası..o yüzden sadece olanlara bakmayı tercih edeceğim Enes'im.. Genişletmek için tıkla ... Ne alakası var ya..
Necmati Üye Aziz™;3184726' Alıntı: yok canım öyle demek istemedim farklı anlam çıkmasın.. Genişletmek için tıkla ... katıl katıl bazıları çatlasın
Aziz™;3184726' Alıntı: yok canım öyle demek istemedim farklı anlam çıkmasın.. Genişletmek için tıkla ... katıl katıl bazıları çatlasın
Necmati Üye Revengeful' Alıntı: Neden üstüme alındım bunu Genişletmek için tıkla ... sana karşı dedim bunu bilmeyen yoktur zaten
Revengeful' Alıntı: Neden üstüme alındım bunu Genişletmek için tıkla ... sana karşı dedim bunu bilmeyen yoktur zaten
Necmati Üye zaza' Alıntı: Revo şu yarışmadan istifa et rütbeyi sana vercem Genişletmek için tıkla ... Ayrıl yarışmadan sana bloknot vereyim
zaza' Alıntı: Revo şu yarışmadan istifa et rütbeyi sana vercem Genişletmek için tıkla ... Ayrıl yarışmadan sana bloknot vereyim
Revengeful Emekli Yönetici The CoRRe' Alıntı: Bende Katılıyorum Benide Yaz...! Genişletmek için tıkla ... Vayy Savaşa gitmiyoruz
The CoRRe' Alıntı: Bende Katılıyorum Benide Yaz...! Genişletmek için tıkla ... Vayy Savaşa gitmiyoruz
zaza Üye Necmati' Alıntı: Ayrıl yarışmadan sana bloknot vereyim Genişletmek için tıkla ... sen gönder direk ayrılmazsam banada zaza demesinler
Necmati' Alıntı: Ayrıl yarışmadan sana bloknot vereyim Genişletmek için tıkla ... sen gönder direk ayrılmazsam banada zaza demesinler
Necmati Üye zaza' Alıntı: sen gönder direk ayrılmazsam banada zaza demesinler Genişletmek için tıkla ... sana yokkk benim en büyük rakibim Mert o yüzden seni hep alt ediyom gerek yok o yüzden Aziz™;3184869' Alıntı: vay anasını bende mi katılsam Genişletmek için tıkla ... Katıl katıl oyumu kime verceğimi kestirdim gibi
zaza' Alıntı: sen gönder direk ayrılmazsam banada zaza demesinler Genişletmek için tıkla ... sana yokkk benim en büyük rakibim Mert o yüzden seni hep alt ediyom gerek yok o yüzden Aziz™;3184869' Alıntı: vay anasını bende mi katılsam Genişletmek için tıkla ... Katıl katıl oyumu kime verceğimi kestirdim gibi
Revengeful Emekli Yönetici Aziz™;3184876' Alıntı: Enes'im yaz benide yarışmaya..sonucu ne olursa olsun sonuçta bir yarışma.. Genişletmek için tıkla ... Şakaydı
Aziz™;3184876' Alıntı: Enes'im yaz benide yarışmaya..sonucu ne olursa olsun sonuçta bir yarışma.. Genişletmek için tıkla ... Şakaydı
Necmati Üye zaza' Alıntı: Sen beni yani zazayı alt ediyon ha anladım rüyada konukuyorsun Genişletmek için tıkla ... yine güldürdün
zaza' Alıntı: Sen beni yani zazayı alt ediyon ha anladım rüyada konukuyorsun Genişletmek için tıkla ... yine güldürdün