amedian Üye eskisi gibi olmuyor sürekli katılamıyorum belki kurallardan bir tek onu saglamıyorumdur ama 30 sene sonrada olsa yine buralarda olacagım kesin eklenebiliyorsak sevinirim
eskisi gibi olmuyor sürekli katılamıyorum belki kurallardan bir tek onu saglamıyorumdur ama 30 sene sonrada olsa yine buralarda olacagım kesin eklenebiliyorsak sevinirim
Kobra_FighterTR Üye Revengeful' Alıntı: Bizden önde başladın Hakan Genişletmek için tıkla ... Ata abim sağolsun
Kobra_FighterTR Üye Revengeful' Alıntı: Banım sagolsun Genişletmek için tıkla ... Ata abi normaldede oy verir bana
Kobra_FighterTR Üye Necmati' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Oyunu bekliyorum abi bana 10 mert abiye 0 ver
Necmati Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Oyunu bekliyorum abi bana 10 mert abiye 0 ver Genişletmek için tıkla ... belki oy kullanmam
©The_Gespenst©' Alıntı: Oyunu bekliyorum abi bana 10 mert abiye 0 ver Genişletmek için tıkla ... belki oy kullanmam
Kobra_FighterTR Üye Necmati' Alıntı: belki oy kullanmam Genişletmek için tıkla ... Boş oy kullanırsın o zaman
Necmati Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Boş oy kullanırsın o zaman Genişletmek için tıkla ... ben fake üyelere oy kullancam
©The_Gespenst©' Alıntı: Boş oy kullanırsın o zaman Genişletmek için tıkla ... ben fake üyelere oy kullancam