MaxiCep Sloganını Buldu !!! ( Sonuçlar )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
egemen3223

egemen3223

Üye
tebrikler :heyo:

merty24

merty24

Üye
güzel beğendim

hrn_07

hrn_07

Üye
tebrikler

everest11

everest11

Üye
bumu slogan çok basit 1milyon üye kapsama alanımızda ne güzel duruyo bence gereksiz 2 slogan

ucx

ucx

Üye
Öncelikle tebrik ederim ama slogan sadece üye olmayanlara hitap ediyor. Tamam oda güzel fakat siteyi anlatan bir slogan olmamış yani bilmem anlatabildim mi. Kazanamadım diye demiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın. Ama dediğim gibi tek bi kesime hitap eden slogan'a slogan denir mi bilemiyorum.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
güzel:=)

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Öncelikle tebrik ederim ama slogan sadece üye olmayanlara hitap ediyor. Tamam oda güzel fakat siteyi anlatan bir slogan olmamış yani bilmem anlatabildim mi. Kazanamadım diye demiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın. Ama dediğim gibi tek bi kesime hitap eden slogan'a slogan denir mi bilemiyorum.
dostum sonuçta bunu da seçen buradaki kayıtlı üyeler saygı duymak gerekir.slogan bence de güzel ama senin söylediğinde çok da az olsa haklılık payı var.:oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir araç firması aracını satmak için ilgi uyandıran bir slogan hazırlar ve yayımlar ...
Bir beyaz eşya firması veya başka bir firma da aynısını yapar ...
Biz de MaxiCep olarak kendi reklamımızı yaptık, sloganımızı bize üye olmamış kişiler üye olsun diye tasarladık, amaç buydu :)
Üyelerimiz zaten farkı farketmiş durumda :oke:

ucx

ucx

Üye
Bir araç firması aracını satmak için ilgi uyandıran bir slogan hazırlar ve yayımlar ...
Bir beyaz eşya firması veya başka bir firma da aynısını yapar ...
Biz de MaxiCep olarak kendi reklamımızı yaptık, sloganımızı bize üye olmamış kişiler üye olsun diye tasarladık, amaç buydu :)
Üyelerimiz zaten farkı farketmiş durumda :oke:

Maxicep.com o kadar kaliteli bir forum ki üye olmayanlarda farkı zaten farkedebiliyor. :oke: Hani üye olupta her hangi olağan üstü bir durumla karşılaşma durumu yok anlatabiliyormuyum ? Üye olanıda olmayınıda alakadar etmesi lazımdı bence...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Slogan seçildi, ana sayfada yerini aldı... Artık ne söylesek sadece mesaj sayımız 1 artar :D

ucx

ucx

Üye
Hani sadece ziyaretçilere linkler kapalı olur ya.. Bide resim çıkar bitane hemen üye ol linkler açılsın falan diye. Onlara benzemiş. :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aman be kardeşim bir şeyi de beğenin yaa :ehe

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
tebrikler

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Önemli olan çoğunluğun beğenmesiydi ve görebildiğim kadarıyla ciddi anlamda ezici bir çoğunluk bu sloganı beğendi.
Yalın, güzel... Anasayfada çok hoş duruyor.
Tekrar tebrik ediyorum arkadaşımızı.
Söylenecek daha fazla bir şey yok :)

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt