hikmet366
Üye
Maxicep Sitesinin 9. Yıl'ını Kutlarım..
Maxicep Sitesi 04.12.2004 Tarihinde Açılıp Bizim Hizmetimize Sunulmuştur.
Ben Sitede 2012- 2013 Yılı Aralarında 1.5 Yıl Üyeyim.
1.5 Yılda Çok Muhabbet Ettim . Ve 1.5 Yılda Çok Büyük Arkadaşlar Edindim Ve ABilerim.
Gececilerde Sabah 5 e kadar Muhebbet Ederdik .
Biliyorum Bazen Çok Kırıldım Abilerim Arkadaşlarım Oldu . Bazı Laf Tartışmaları Oldu . Ama Size Teşşekkür Ederim Sizinle Çok İyi Vakitler Geçirdim .
Konuyu Daha Erken Açmak İSterdim Ama İşteydim ..
Bu Lafları Uzatmak İsterdim Ama Gerçeği Söylemek Gerekirse Ne Diyeceğimi De Bilmiyorum Bu Konuyu Açarken .
Maxicep İn 9' Yılını Kutlarım ..
Arkadaşlarım Ve Abilerim :
@Dede @Sagopa Kajmer @Kayahan14 @-Akıncı @Emrgncy112 @CABBAR @haydaravısyon @Byhaydar @x-scarface @İsmail @Oğuzhan @OttomaN TigeR @ahmetkartal @Joker @-qarapapaq- @.caner. @TheFenomen @Anafor.CK
@Nextman
@Ozan
@EroL
Ve Aklıma Gelmeyen Arkadaşlarım Ve Abilerim ...
Ben Sitede 2012- 2013 Yılı Aralarında 1.5 Yıl Üyeyim.
1.5 Yılda Çok Muhabbet Ettim . Ve 1.5 Yılda Çok Büyük Arkadaşlar Edindim Ve ABilerim.
Gececilerde Sabah 5 e kadar Muhebbet Ederdik .
Biliyorum Bazen Çok Kırıldım Abilerim Arkadaşlarım Oldu . Bazı Laf Tartışmaları Oldu . Ama Size Teşşekkür Ederim Sizinle Çok İyi Vakitler Geçirdim .
Konuyu Daha Erken Açmak İSterdim Ama İşteydim ..
Bu Lafları Uzatmak İsterdim Ama Gerçeği Söylemek Gerekirse Ne Diyeceğimi De Bilmiyorum Bu Konuyu Açarken .
Maxicep İn 9' Yılını Kutlarım ..
Arkadaşlarım Ve Abilerim :
@Dede @Sagopa Kajmer @Kayahan14 @-Akıncı @Emrgncy112 @CABBAR @haydaravısyon @Byhaydar @x-scarface @İsmail @Oğuzhan @OttomaN TigeR @ahmetkartal @Joker @-qarapapaq- @.caner. @TheFenomen @Anafor.CK
@Nextman
@Ozan
@EroL
Ve Aklıma Gelmeyen Arkadaşlarım Ve Abilerim ...
Son düzenleme:

...
nice senelere