Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maxicep Şarkısı - Maxicep' e özel yazılmış ve oluşturulmuş şarkı !
Sponsorlu Bağlantılar
BktsBcr
Üye
sözler biraz daha anlaşılır olabilirdi, güzel bas var.. İyi olmuş
CryDaqqeR
Üye
tek kelimeyle muhteşemsiniz
ByAbsn
Üye
Müzik süper olmuş
ucx
Üye
İyi ve Kötü tüm yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Çok konuda haklısınız saygı duyarım 2. bir çalışma için kolları sıvadım bu seferki sadece genç kitleye değil 7'den 70'e hitap edecektir.
Saygılar;
Eray Çetin
crazy_man_55
Üye
ritim güzel bass ı çok sevdim ama şarkı sanki bir oyun içi müziği gibi atari gibi yani ama bu müzik notaları daha güzel bir biçimde ifade edilebilir aslında bu şarkının notaları fl studioda yazılmış gibi geldi dinlerken şahsen Ama emeğinize saygı duyarım.Başarılarınızın devam edeceğini tahmin ediyorum.
Saygılarımla..
Ama sanırım sadece bu şarkı için u yorumum geçerli.Diğer şarkılarınız myspacedekiler gerçekten güzel olmuş
Mert
Üye
müziğe diyecek lafım yok
ama sözleri anlamak için çok dkkatli dinlemek lazım
tşkkrler
Emir
Üye
Ben begenmedim şarkının efekleri daha canlı çıkıyor ama adamın ne dedigi anlaşılmıyor ama sözler güzelmiş negative gene agzına saglık dostum
Lacoste
Üye
Fena sayılmaz ama maxicepe daha iyisi yakışırdı
rx_bjk
Üye
şahşen ben begendim güzel
--------------- Ekleme ---------------
şahşen ben begendim güzel
Perfect!
Üye
güzel olmuş bence
Melodiyi kullanabiliyormuyuz bizde
Aziz™
Üye
melodi fena değil üstünde çalışılması halinde çok güzel bir müzik olabilir fakat sözlerle biraz uyumsuz olmuş özellikle müzik sesi bastırdığı için insan hangisini takip edeceği konusunda şaşırıyor.ama sonuçta maxicep için emek verilmiş tebrik ederim iyi çalışma
rapman
Üye
rap severim ama sadece rap'İ ceza'dan ve sagopa kajmer'den duymayı tercih ederim.şarkı fena olmamış ama rap tarzı olmasın daha böyle coşturucu pop yada rock tarzı olabilir.ayrıca ses biraz boğuk çıkmış sanki.eğer efekt yaptıysanız bence onu iptal edin
iyi çalışmalar
jackalx_06
Üye
bencede ritim güzel ama sözler pek anlaşılmıyor, yani kısacası daha güzel olabilirdi ,ama yinede emeği geçen herkese teşekkürler ....
ωίт¢н кίηg
Üye
mixi kötü olmş (: bnce bikaç verse flex olsa ii olurdu..
eko_ekrem
Üye
super sarkıda indrme baqlantısı nı werebilrmisnz acaba