maxicep S8500XXLB2 özel edit maximum hız

Sponsorlu Bağlantılar

zmatyar

zmatyar

Üye
saat widgeti 12 saat diliminde çalışıyor 24 saat şekline nasıl alırız selamlar

ceycey111

ceycey111

Üye
saat widgeti 12 saat diliminde çalışıyor 24 saat şekline nasıl alırız selamlar

widget normal saatle birlikte ayarlıdır normal saat 24lük dilimdeyse oda 24lük dilimde çalışır

----------Eklendi @ 21:11:30 ---------- Yazıldı @ 21:10:56 ----------

eyvallah kardeşim çok teşekkür ettim hala bekliyorum 100 olmasını :D

rica ederim beklemende fayda var :)

zmatyar

zmatyar

Üye
sparke tone.mp3 diye bir zil sesi var üstad bunu nereden bulabilirim

06goldenq

Üye
%100 olacak az sonra... sabırsızlıkla bekliyorum.. tekrar teşekkürler...

Prnrml ctvty

Prnrml ctvty

Üye
rica ederiz kardeşim sonuçta bizde bu bilgileri internetten öğrendik
Türk milleti zaten yapı gereyi yardımlaşmayı sever :)
spoof la alakalı bada 2.0 için bi yöntem yok ama yakında çalışmalar başlar

:tşk:

Kardeşim ben nasipse yarın sıfırdan fw atıcam telefona ama ben bu konuda hiç bir şey bilmiyorum da şu linkte (http://www.maxicep.com/bada-os-genel-destek/wave-2-orginal-roma-donme-resimli-anlatim-584275.html) skaptan kardeşim kademe kademe anlatmış, bunları sırasıyla uygulasam olur di mi?

rnytmz

Üye
orjinal açılış ekranı yine olmadı ki :(

----------Eklendi @ 22:44:21 ---------- Yazıldı @ 22:43:39 ----------

lütfen bu konu hakkında yardımcı olun orjinal açılış yapmam lazım

baby_face_

baby_face_

Üye
emeǧinize sağlık hakkınızı nasıl oderiz bilmiyoruz artık samsung trye cıkartmasada umrumda umrumda değil bu beni yıllarca idare eder tekrar tekrar tum uğraşlarınız için tesekkurler

zmatyar

zmatyar

Üye
sparke tone.mp3 diye bir zil sesi var üstad bunu nereden bulabilirim

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar herkese ilgisinden dolayı teşekkürederim zamanım olmadıgı için hepinizin sorularına cevap veremedim ama yarın hepinizin soru larıyla ilğilenecegim şunu belirteyim 0 yazdıgım yer evet 100 olması lazım yazım hatası olmuş özürdilerim orjial açılış ekranı ceycey akadaşımın dediği gibi yapın verileriniz kaybolmayacak ve acılış ekranı bada olarak cıkacak son olarakta acılış animasyonunda ki hatanin sebebi sistem dosyalarıyla oynamamdan kaynaklı bütün dediklerimi harfiyen yapın daha sonra telefonu kapatıp acın düzelecektir.

ceycey arkadaşıma birkere daha katkılarından dolayı teşekkür ederim herkese oldugu gibi emeği abartılacak kadar çoktur.

bu cfw yi kies miş samsung güncelleme sunacakmış boşverin sorunsuz bir şekilde kullanın asıl orjinal bada 2 yi biz sunduk size ceyhun kardeşimle birlikte hayırlı olsun

not:türkiyeye sunulacak cfw de eger başka özellikler yada farklılıklar olursa bu işlemleri o cfw üzerindende yayınlayacagız hem gt-s8500 için hem gt-s8530 için herkese hayırlı akşamlar

lütfen artıları ve eksileri yazın arkadaşlar gözden kaçırdıgımız bişeyler olabilir onuda sizlere bırakıyorum

• Beğen
Tepkiler: ceycey111

afsim

Üye
Skaptan, bu cfw yi yükledikten sonra kies üzerinden güncelleme alabilecekmiyiz kardeş.?

magicstigvolki

Üye
Öncelikle şunu belirtim dün başka bir cfw kurmuştum bugün ise bunu kurdum ikiside aynı FW üzerine yapıldığı halde bu kesinlikle daha hızlı ve daha stabil tabi henüz yeni kurduğum için çok inceleme şansım olması ama ilk izlenimlerim böyle. Şimdilik çok iyi bir iş çıkartmışsınız gerçekten teşekkürler.

Yine ilk mesajda FW kurulduktan sonra yapılması gerekenleri yaptım ve ne açılış ekranında ne de widgetlarda herhangi bir sorun yaşamadım. Yalnız açılış ekranını dediğiniz şekilde değiştirmeme rağmen aynı kaldı bunu bir kontrol ederseniz çok sevinirim.

Büyük ihtimalle yarın çok daha detaylı bir şekilde inceleyip artıları eksileri yazarım.

zmatyar

zmatyar

Üye
BECEREMEDİKLERİM.....
1-klavyede ( ı ) olarak var i basılı tutarsak çıkıyor.
2-MSN yi beceremedim olmadı.
3-Face book pc deki gibi bir türlü beceremedim.
4-sparke tone.mp3 diye bir zil sesi var üstad bunu nereden bulabilirim.
5-Saat ve Hava durumu vidgeti saat dilimini 24 seçmeme rağman halen ( 12'lik düzende öğleden sonra şeklinde )

SELAMLAAAARRRRRRRR

ceycey111

ceycey111

Üye
orjinal açılış ekranı yine olmadı ki :(

----------Eklendi @ 22:44:21 ---------- Yazıldı @ 22:43:39 ----------

lütfen bu konu hakkında yardımcı olun orjinal açılış yapmam lazım

kardeş sen açılış animasyonunumu değiştirmek mi istiyosun

----------Eklendi @ 23:36:25 ---------- Yazıldı @ 23:31:46 ----------

:tşk:

Kardeşim ben nasipse yarın sıfırdan fw atıcam telefona ama ben bu konuda hiç bir şey bilmiyorum da şu linkte (http://www.maxicep.com/bada-os-genel-destek/wave-2-orginal-roma-donme-resimli-anlatim-584275.html) skaptan kardeşim kademe kademe anlatmış, bunları sırasıyla uygulasam olur di mi?

8. madde hariç aynı

----------Eklendi @ 23:37:39 ---------- Yazıldı @ 23:36:25 ----------

Skaptan, bu cfw yi yükledikten sonra kies üzerinden güncelleme alabilecekmiyiz kardeş.?
hayır malesef

----------Eklendi @ 23:38:25 ---------- Yazıldı @ 23:37:39 ----------

Öncelikle şunu belirtim dün başka bir cfw kurmuştum bugün ise bunu kurdum ikiside aynı FW üzerine yapıldığı halde bu kesinlikle daha hızlı ve daha stabil tabi henüz yeni kurduğum için çok inceleme şansım olması ama ilk izlenimlerim böyle. Şimdilik çok iyi bir iş çıkartmışsınız gerçekten teşekkürler.

Yine ilk mesajda FW kurulduktan sonra yapılması gerekenleri yaptım ve ne açılış ekranında ne de widgetlarda herhangi bir sorun yaşamadım. Yalnız açılış ekranını dediğiniz şekilde değiştirmeme rağmen aynı kaldı bunu bir kontrol ederseniz çok sevinirim.

Büyük ihtimalle yarın çok daha detaylı bir şekilde inceleyip artıları eksileri yazarım.

Açılış animasyonunu değiştirmeyi yarın ayrıntılı olarak anlatıcam arkadaşlar

----------Eklendi @ 23:41:47 ---------- Yazıldı @ 23:38:25 ----------

BECEREMEDİKLERİM.....
1-klavyede ( ı ) olarak var i basılı tutarsak çıkıyor.
2-MSN yi beceremedim olmadı.
3-Face book pc deki gibi bir türlü beceremedim.
4-sparke tone.mp3 diye bir zil sesi var üstad bunu nereden bulabilirim.
5-Saat ve Hava durumu vidgeti saat dilimini 24 seçmeme rağman halen ( 12'lik düzende öğleden sonra şeklinde )

SELAMLAAAARRRRRRRR

1) klavye ayarlarından klavye dilini en yaparsanız i olarak gözükür
2) nasıl bi sorun oldu
3) m.facebook veya touch.facebook u kullanabilirsiniz
4) googleda arattınızmı
5) önce 12 lik saat dilimini seçin sonra tekrar 24lüğü seçin düzelir belki

feyzammm

feyzammm

Üye
yükledim ama değiştirdim yine çünki bu anlamsız rusça uygulamalar bundada kalkmamış o yüzden
orj 2.0 adöndüm yinede emekleriniz için saolun hakkınızı helal edin hazırdan yiyip duruyos nede olsa iiii çalışmalar

magicstigvolki

Üye
yükledim ama değiştirdim yine çünki bu anlamsız rusça uygulamalar bundada kalkmamış o yüzden
orj 2.0 adöndüm yinede emekleriniz için saolun hakkınızı helal edin hazırdan yiyip duruyos nede olsa iiii çalışmalar

İyide neden sadece rusça olan programları silmedinde gittin toptan FW i sildinki ? Bende o rusça programları istemiyordum ve sadece programları sildim eser kalmadı. Bence FW kullandığım kadarı ile oldukça güzel olmuş.

onderos

Üye
Çok teşekkürler.
Kurdum test ediyorum.

hayatperest

hayatperest

Üye
testing microsoftun win8 i çıkarması bile bu kadar beni heyecanlandırmamıştı :D

onderos

Üye
QQbrowser i nasıl türkçe yapabilirim.

Üst Alt