ceycey111
Üye
bende ki bada 2 ilk çıkan final sürüm.bu cfw yi yükleyebilir miyim
evet tabiki yükleyebilirsiniz ful l download seçeneği işaretli olarak
bende ki bada 2 ilk çıkan final sürüm.bu cfw yi yükleyebilir miyim
saat widgeti 12 saat diliminde çalışıyor 24 saat şekline nasıl alırız selamlar
eyvallah kardeşim çok teşekkür ettim hala bekliyorum 100 olmasını![]()

0 olacak az sonra... sabırsızlıkla bekliyorum.. tekrar teşekkürler...

rica ederiz kardeşim sonuçta bizde bu bilgileri internetten öğrendik
Türk milleti zaten yapı gereyi yardımlaşmayı sever
spoof la alakalı bada 2.0 için bi yöntem yok ama yakında çalışmalar başlar

orjinal açılış ekranı yine olmadı ki
----------Eklendi @ 22:44:21 ---------- Yazıldı @ 22:43:39 ----------
lütfen bu konu hakkında yardımcı olun orjinal açılış yapmam lazım
Kardeşim ben nasipse yarın sıfırdan fw atıcam telefona ama ben bu konuda hiç bir şey bilmiyorum da şu linkte (http://www.maxicep.com/bada-os-genel-destek/wave-2-orginal-roma-donme-resimli-anlatim-584275.html) skaptan kardeşim kademe kademe anlatmış, bunları sırasıyla uygulasam olur di mi?
hayır malesefSkaptan, bu cfw yi yükledikten sonra kies üzerinden güncelleme alabilecekmiyiz kardeş.?
Öncelikle şunu belirtim dün başka bir cfw kurmuştum bugün ise bunu kurdum ikiside aynı FW üzerine yapıldığı halde bu kesinlikle daha hızlı ve daha stabil tabi henüz yeni kurduğum için çok inceleme şansım olması ama ilk izlenimlerim böyle. Şimdilik çok iyi bir iş çıkartmışsınız gerçekten teşekkürler.
Yine ilk mesajda FW kurulduktan sonra yapılması gerekenleri yaptım ve ne açılış ekranında ne de widgetlarda herhangi bir sorun yaşamadım. Yalnız açılış ekranını dediğiniz şekilde değiştirmeme rağmen aynı kaldı bunu bir kontrol ederseniz çok sevinirim.
Büyük ihtimalle yarın çok daha detaylı bir şekilde inceleyip artıları eksileri yazarım.
BECEREMEDİKLERİM.....
1-klavyede ( ı ) olarak var i basılı tutarsak çıkıyor.
2-MSN yi beceremedim olmadı.
3-Face book pc deki gibi bir türlü beceremedim.
4-sparke tone.mp3 diye bir zil sesi var üstad bunu nereden bulabilirim.
5-Saat ve Hava durumu vidgeti saat dilimini 24 seçmeme rağman halen ( 12'lik düzende öğleden sonra şeklinde )
SELAMLAAAARRRRRRRR
yükledim ama değiştirdim yine çünki bu anlamsız rusça uygulamalar bundada kalkmamış o yüzden
orj 2.0 adöndüm yinede emekleriniz için saolun hakkınızı helal edin hazırdan yiyip duruyos nede olsa iiii çalışmalar