• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

MaxiCep/PDA forum incelemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
MaxiCep/PDA forum incelemesi
Öncelikle foruma notum 10 üzerinden 7 o da aktif kullanıcı sayısı yüzünden bu tam bir inceleme sayılmaz sürçilisan ettiysek affola.

Aslında başka bir konuya yazdığım bir cevaptır ancak oraya uymaz deyip buraya attım.

Forumun bir ayardan geçirilmesi lazım artık bence. Millet DH ye ceset olmuş falan diyorda şurda forumda aktif gördüklerimi sayayım: XXXturi01, MAERKEK, Ömer talat katı, Darkedblue61, gonyalı reyiz, bazen komisermemoli_12, pala ve cyborg ha bide ben bu kadar. Yani ne bileyim aramızdan bir iki kişi ayrılsa forum leş olacak resmen işin garibi site güncel (birileri gibi 15 yıldır aynı tasarımı kullanmıyor - değişim başladı gerçi orada da-) konuların çoğu arşiv niteliğinde dosyalar foruma kayıtlı patlak link falan az geliyor ele. Aklıma bazen siteyi yapay zeka ile İngilizce'ye çevirip güncel Symbian forumlarında reklamlama fikri geliyor ama...
Bide site harbiden çok pasif mesela yalansız ben maksimum 1-2 kere şu maxicep.com kısmındaki haberleri okumuşumdur çünkü hit alan haberler oluyor genelde ama onlar da trafik yaratmıyor sanırım çünkü bakıyorum şu an okunuyor kısmına en az 7-8 senelik yerleri okunuyor gösteriyor bence bu güzel yere daha çok insan gelmeli ufak tefek bir YouTube kanalında video inceleme yapılmalı amatör de olsa şu aralar millet yayıncı oyuncu izliyor belki onlarla anlaşmak lazım bizim siteyi kullanın falan diye. bakıyorum tırt denecek technot*at olsun donanım arşivi? (arşiv mi ne arşivi?) olsun ne kullanıcı çekmiş kendine işin garibi bunlardan bir tanesi tam çöp İnternet kullanma yaşı çoğunun maksimum 5-6 yani onlarda şu Android ios telefon tablet ile büyümüş nesil gelmiş ahkam kesiyor yok bura güvenli midir yok değil midir yok ben bilirim hava cıva hep kolpa öteki desen çinden drone tablet getirip video çekerdi nasıl patladı bu kadar çözemedim. Aslında ben görüyorum forumda iş var mesela kendimden örnek vereyim yıllardır DH forumda takılıyorum tabi pasif olarak okuyucu biçimde yani konuya girdi falan yazmam şunun şurası taş çatlasın 2 3 yıldır yaptığım bişi konulara girip mesaj yazmak. Tamam şimdi sadede gelelim ben birgün nette öyle deli fişek gibi gezerken görmüştüm burayı baktım medya içerik görüntülenmesi için üyelik zorunlu bastım üyeliği şaka yapmıyorum bura resmen cennet konu çeşitliliği kalitesi geriye dönük uyumluluğu falan muazzam. Malum yerde iki haber okusan iki teknoloji desen çart siyaset curt siyaset bakıyorsun bide forumun yarısını GSM onayı saçmalığı ile donatmışlar oturup destan yazıyor atıyon yolluyor seni GSM onayı gerekiyor sayfasına atıyor bide buraya sanki sene 2009 insanlar birbirine yardım ediyor eğleniyor konuşuyor fikir alıyor . Başka yerde modlar kendini tanrı sanır burda sana ilk başta mod cevap yazıyor böyle hizmet hangi forumda var? tek sorunum şu forum hakkında Facebook hesabımı bağlamaya çalışınca hata veriyor o kadar. Karışık oldu biraz dolmuştum kusura bakmayın göz kanatıyorsa silebilirsiniz imla hatası varsa da banlarsınız olur biter ;) az görmedik bulunma hal Eki ayrı yazılır diye 1 hafta ceza yiyeni koymaz yani:ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman


Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
konum onaylanmış çok şaşırdım ve sevindim bu kısa sürede forum hakkında düşüncelerimde değişti mesela artık bir puan verecek olsam 9 veririm 10 üzerinden dh ile kıyaslanamayacak kadar kaliteli bir ortam burası ayrıca tam bir kaynak/bilgi deryası bunun yanında özgür, şahsi fikirlere ve eleştirilere açık bunu çoğu forumda/mecrada göremezsiniz keza dh de yönetime en ufak laf ettiğinizde konunuz sizlere ömür kullanan bilir. Yönetim konusuna gelirsek kesinlikle sessiz ve derinden sözüne her yönden uyuyor konunun asla onaylanmayacağını düşünüyordum hatta ceza almadık iyi yırttıkdiye sevinmiyor da değildim. Forum motor olarak güncel ve geriye dönük olarak gördüğüm en uyumlusu malum bazı yerler sözde alt yapı üst yapı derken forumu cehenneme çevirdiler burda ise site yenilendikçe optimize olmuş sanki forumun bir sevdiğim kısmı ise şu arşiv özelliği binlerce uygulama/program var ve neredeyse hepsi foruma kayıtlı yani patlak link kırık link sorunu yok. Aktivite sorunu aslında bir sorun değil kalite çok yüksek rakiplerine göre en azından hayatı siyasi fanatiklik olan ya da pc yi sadece oyun oynayıp windowsu saçma sapan kurcalamaktan ibaret sanan internete arkadaşlarına hava atmak için forum yazınca ilk çıkan siteye kaydolan tipler yok sonra hayatları boyunca eleştiri dışında birşey yapmamış elinden hiçbirşey gelmeyen vasıfsız tipler yok birde çok şükür forum diye aşırı dandik ve kendini forum sanan kullanıcılarının genel müstehcenlik sorununa tabii olan insan profilide çok şükür bu forumda yok ki bu bile kişinin kendini olduğu yerde mutlu olmasına yetiyor da artıyor. Ve son olarak hayatında java bile öğrenmeden hazır program ile root atıp romcooker ile custom fw yapıp kendini dev olarak ilan eden asyalı kesimde bu forumda yer almıyor. Şu günlerde bir teknoloji forumunda şu son kişi profilini görmemek bile insana bir oh çektiriyor.
Mesaj birleştirildi:

şu mesajı sonra düzenleyeyim, ben bile imla konusunda acı çektim okurken :zong:
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Baydırman
jojo_va

jojo_va

Üye
Aktif insan kalıntıları bulmak bu dönemde biraz zor sanırsam,Şuan için 6/10.Eskiden olsa 10 üzerinden 10 :D
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Dobraokuyucu
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Arayüzü mükemmel olan o forum
 
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Kardeşim forum olayı eskide kaldı artık. Daha önce de uzun uzun yazdım tekrar yazmak istemiyorum. Benim açtığım konuların yüzde doksaninda bile etkileşim olmadıktan sonra ben neden forumda durayım ki? Bundan yirmi sene önce forumlar İnternetin can damarlarıydı çünkü gençler her türlü oyun film programı forumlarda bulup indirebiliyorlardi. Şimdi her yerde uygulama mağazaları var foruma konu açıp konunun onaylanıp cevap bekleyene kadar başka yerlerden istediğini her türlü bulur zaten. Mesela ben yarın bir konu açsam kimse bakmayacak bile. Sitenin yöneticileri bile siteyi terk etmişler. ;)
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve gonyalı

Benzer Konular

Cevap
5
Görüntüleme
1K
DarkredBlue61
Cevap
0
Görüntüleme
3K
westmoreland
  • Kilitli
Cevap
7
Görüntüleme
3K
Bay H


Üst Alt