Maxicep olarak sertifika işleminizi yapıyoruz (+sertifika işlemi "cepte" sadece 2 saniyede)

Sponsorlu Bağlantılar

presence_islam

presence_islam

Üye
Yav kardeşler bende n70 var freesıgnerin sis i yok mu yav bilen varsa sölesin bi

Symberk

Symberk

Üye
Bende serfitika istiyorum ama nası olcakki tam anlamadım

Dexteras

Üye
lutfen banada yapın

asigsasi

asigsasi

Üye
Şimdi arkadaşlar ben bu konulara yabancıyımda size garip gelebilir bir soru soracağım yanlış anlamayın lütfen sorun şu ki her sertifikasız programı sertifikalayacaz mı sertifikayı telefona mı kurup ondan sonra programı atacağız benim gibi acemiler için bir açıklama yapabilir misiniz

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi arkadaşlar ben bu konulara yabancıyımda size garip gelebilir bir soru soracağım yanlış anlamayın lütfen sorun şu ki her sertifikasız programı sertifikalayacaz mı sertifikayı telefona mı kurup ondan sonra programı atacağız benim gibi acemiler için bir açıklama yapabilir misiniz

Her programı imzalamanız gerekiyor. Sizin dediğiniz haçk tır.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
selcuk020 . irbaham35 . teknoxx . oktaysimsek . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

serdar2975

Üye
iyi gunler administrator uyeliğime mesaj atarsınız sağolun şimdiden... bende 58oo ım için sertifika istiyorum

--------------- Ekleme ---------------

353205/03/572569/4 e-mail numaram bende sertifka istiyorum şimdiden emeginize saglık teşekkürler

Terzi38

Terzi38

Üye
Karedes bende sertifika alacağım ama sana nasıl pm atılır bilmiyorum nasıl yapacagz

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
satranç . afacan_29 . meyoyar . _є_®_¢_α_N_™ . mnstrdnc . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

crazy_rock19

Üye
tşkedrim formu doldurdum beklemekteyim :)

63urfalı

63urfalı

Üye
tşk ama benim böle sorumum yok

crazy_rock19

Üye
2 saniye dediniz 3 gün oldu nerdeyse hala yapmadınız :(

ÖZc@N GRaffİTi

ÖZc@N GRaffİTi

Üye
arkadaşlar ne işi yarıyor bu sertifika?

Terzi38

Terzi38

Üye
Kardeş ilgin için tsk ederim sonunda kendim alabildm şu sertifikayı

emre1844

Üye
arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunz kanser olacam artık yavvv n79 kullanıyorum hic bir program kuramıyoorum süresi geçmiş sertifika diyo x-ploreyo bile kuramıyorummm...

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Ben websitenizde başvuru yaptım dosyaları dört gözle bekliyorum ne zaman alabilirim ?

furgen_6

Üye
teşekkür

Üst Alt