Maxicep olarak sertifika işleminizi yapıyoruz (+sertifika işlemi "cepte" sadece 2 saniyede)

Sponsorlu Bağlantılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
zwangless

spy60

580067

crazy_rock19

big_boy

Aziz™

orhunkitabeleri

hsyn73

uttuy

tog5230

Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

mesut öncel

mesut öncel

Üye
acaba bnm sertıfıkam ne zmn olucak ??

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
t3ntativ3

sumud

maviyelken222

omerdemir1979

mesut öncel

Ali Emre Çirik

ugodex

Murat Sanin

nesimi1977

Ekli dosyalar

yumurjack

yumurjack

Üye
hocam hala devam ediyo di mi sertifika onaylatma işlemi? hack attığım halde unsigned ları yükleyemeyen bi telefonum var da ... -.-

mesut öncel

mesut öncel

Üye
sımdı ben aldım da tşk ederim ben sımdı ne yapmam gerekıo cermi keymi kurcam tele

cjf

cjf

Üye
5800'da cepten internete giriyorum bir uygulama indir dediğim zaman Java/ECMA havası veriyor yüklemiyor ayrıca indirilen öğeleri açmıyor, bu sorunu nasıl çözebileceğimi bilen var mı şimdiden teşekkür ederim

Aziz™

Üye
Allah razı olsun kardeşim zamanını ayırıp bana bu işi hallettiğin için çok teşekkür ederim:)

--------------- Ekleme ---------------

sertifikaladığım oyun uygulamalar gene eski hataları veriyor freesigner ve s60signsis programlarını kendi sertifikamla kullandığım zaman ise güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez uyarısı veriyor gene sertifikaladığım bir kaç oyunda ise daha freesigner programı imzalamaya başlıyor şu uyarıyı veriyor işlemde hata bulundu kayıtlar şuraya yazılıyor C:\data\freesigner\freesigner.log
Hataların sebebini anlamadım .cer ve . dosyalarını nasıl kullanacağımı biliyorum ama bu hatalar niye:hmmm

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aziz™;3109546' Alıntı:
Allah razı olsun kardeşim zamanını ayırıp bana bu işi hallettiğin için çok teşekkür ederim:)

--------------- Ekleme ---------------

sertifikaladığım oyun uygulamalar gene eski hataları veriyor freesigner ve s60signsis programlarını kendi sertifikamla kullandığım zaman ise güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez uyarısı veriyor gene sertifikaladığım bir kaç oyunda ise daha freesigner programı imzalamaya başlıyor şu uyarıyı veriyor işlemde hata bulundu kayıtlar şuraya yazılıyor C:\data\freesigner\freesigner.log
Hataların sebebini anlamadım .cer ve . dosyalarını nasıl kullanacağımı biliyorum ama bu hatalar niye:hmmm

Bilgisayarda yapacaksan , konunun ilk sayfasında anlatım var. Cepte yapacaksan onunda anlatımı var. Dikkatli yap olur. Aldığın hatanın nedeni sertifika dosyalarını seçmediğin içindir. yinede yapamazsan msn den destek veririm sana. Normal bir üye değilsin ne de olsa.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yasar45

enesoncu

TaN95

sowietta

murderface37

MC SPARK

yargı

TaDaGoPiE

izeeel

By_AkA

yumurjack

Ekli dosyalar

yargı

Üye
saulasın kardeşim :oke:

sarp59

Üye
Recep sertifika vermeye devam ediyormusun. Gonderdimde:)

Aziz™

Üye
konuda belirttiğin cepten yapma olayını harfi harfine yaptım gene aynı hataları veriyor.normalde k.e.y dosyaları txt dosyaları gibi açılıp içeriğine bakılıyor ama benim k.e.y dosyam açılamıyor dosya türü desteklenmiyor diyor her imzalama esnasında hata freesigner.log a kayıt edildi diyorya o .log dosyasını ne zaman açsam bilinmeyen türü diye hata aldım tek sorunum şu k.e.y dosyası

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aziz™;3111275' Alıntı:
konuda belirttiğin cepten yapma olayını harfi harfine yaptım gene aynı hataları veriyor.normalde k.e.y dosyaları txt dosyaları gibi açılıp içeriğine bakılıyor ama benim k.e.y dosyam açılamıyor dosya türü desteklenmiyor diyor her imzalama esnasında hata freesigner.log a kayıt edildi diyorya o .log dosyasını ne zaman açsam bilinmeyen türü diye hata aldım tek sorunum şu k.e.y dosyası

İlk başta bişey yazıyor, iyi baktın mı? ilk önce o klasörde bulunan 3 dosya var onları silmen lazımdı. Şimdi hepsini sil o dosyaların. sonra sertifikaları oraya at. Birde böyle dene:hmmm

yumurjack

yumurjack

Üye
yasar45

enesoncu

TaN95

sowietta

murderface37

MC SPARK

yargı

TaDaGoPiE

izeeel

By_AkA

yumurjack

hocam bu kadar çabuk çıkacağını beklemiyodum sertifikaların çok sağolasın emeğine sağlık :)

EgebeYY

Üye
bu sertifika denilen olayda Allah rızası için biri bana yardım etsin kafayı kırıcam. Olmuyo vesselam opda denildi girdik hesap oluşturduk. hepsi o kadar. yardım istiyorum eden yok. :((( son çare bura olmadı yapacak daha da bişeyim yok zaten

furgen_6

Üye
2 saniye dediniz 3 gün oldu nerdeyse hala yapmadınız :(
yeni üyelere vermiyorlar. onun için
bu siteye üye ol ve buradan al. ben 1 günde aldım. ama daha yapmadım.birazdan yaparım

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sarp59

palahniuktr

Ekli dosyalar

STaT!C

STaT!C

Üye
sımdı ben aldım da tşk ederim ben sımdı ne yapmam gerekıo cermi keymi kurcam tele

signsis diye bir program var onu bilgisyarına indir o programla programı imzalayıp tele kur.:oke:1.sayfada eklnmiş oradan indireblirsin.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dr_azrail . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

Üst Alt