Maxicep olarak sertifika işleminizi yapıyoruz (+sertifika işlemi "cepte" sadece 2 saniyede)

Sponsorlu Bağlantılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hsyn73 . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

hsyn73

hsyn73

Üye
Nokia c5-03 te sertifika işlemini n73 teki gibi gerçekleştiremiyorum. mesela ses kaydı programı beep sesini çıkarmaya devam ediyor. ayarları doğru. c5-03 ün kendi kayıt etme programı var oda bip sesi çıkarıyor. o mu devreye giriyor anlayamadım. Total recal yükledim 14 gün trial demeye devam ediyor. Yine de teşekkürler.....

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia c5-03 te sertifika işlemini n73 teki gibi gerçekleştiremiyorum. mesela ses kaydı programı beep sesini çıkarmaya devam ediyor. ayarları doğru. c5-03 ün kendi kayıt etme programı var oda bip sesi çıkarıyor. o mu devreye giriyor anlayamadım. Total recal yükledim 14 gün trial demeye devam ediyor. Yine de teşekkürler.....

O dediğiniz programın kaydı ile ilgili. Deneme sürümünü kullanıyorsunuz. Bizim yaptığımız programın telefona yüklenmesini sağlamaktır. Programın kullanımına etki etmez.

ßy Berk

ßy Berk

Üye
Teşekkürler

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sami mutlu . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

hsyn73

hsyn73

Üye
beni yanlış anlamışsınız , n73 te sertifikalayarak yüklediğim programlarda sorun olmuyordu. c5-03 (s60 v5)te verdiğiniz sertifika ile 6 adet program sertifikaladım hiç biri telde çalışmadı. kimisi sertifika hatası dedi yüklenmedi, kimisi de "uygulama hatası servis sağlayıcınızla görüşün" hatası verdi yani demek istediğim benim sertifikam çalışmıyor. yine de Teşekkürler...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
beni yanlış anlamışsınız , n73 te sertifikalayarak yüklediğim programlarda sorun olmuyordu. c5-03 (s60 v5)te verdiğiniz sertifika ile 6 adet program sertifikaladım hiç biri telde çalışmadı. kimisi sertifika hatası dedi yüklenmedi, kimisi de "uygulama hatası servis sağlayıcınızla görüşün" hatası verdi yani demek istediğim benim sertifikam çalışmıyor. yine de Teşekkürler...

Formu yeniden doldur, başvurunu tekrar yapalım.

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
nokia 6600 kullanıyorum ve imei si klonlandı , opda.cn.net imei dağıtıyor mu

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia 6600 kullanıyorum ve imei si klonlandı , opda.cn.net imei dağıtıyor mu

Bu konuda bilgim yok. Ama dağıtması mümkün değil. Çünkü öyle birey olsa nette duyulurdu.
Biz burda 200 kişiden fazla kişinin sertifikasını yaptık. Hiç birinden bu şekilde bir şikayeti olmadı. Başka sitelerden de duymadım. Ben de bu siteden sertifika aldım.
Klon işi genellike gümrükte yaşanıyor. Seri numaralar telefonun üzerinde bulunuyor. Seri numarasını almak çok kolay. Bunun için sağlam yerlerden telefonu almak lazım.
Geçmiş olsun diyorum.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
*-king-*

loudness

Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

zankos

zankos

Üye
banada yapsanıza bir sertifika kardeşler

--------------- Ekleme ---------------

zankos seri numarası : **** lütfen yapın

** Seri numarası vermeyin.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
EgebeYY . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Not: Sertifika üyenin kendi hesabından alınmıştır.

Ekli dosyalar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
artisbebe

5800nokıa

Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

GöLgE_PrEnS

GöLgE_PrEnS

Üye
teşekkürler LAZOFLU ellerine sağlık

EgebeYY

Üye
Teşekkürler lazoflu teşekkürler maxicep süpersiniz harikasınız:sarıl:

ibrahimoh

Üye
teşekkürler..sertifika işlemi tamam :oke:

ismailkırca

Üye
eline sağlık dostum. ben s40 telefon kullanıyordum yeni E71 aldım bende de aynı şekilde turkcell logosu çıkıyor ve çıldırtıyor. tema program falan hiç birşey yüklemedim öyle bilgisayar sistemden falanda iyi anlayan biri değilim acaba bunu bilen veya yapanb arkadaşlar ile görüşebilirmiyiz. Bi mesaj atsalar bana

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
serseri4534 . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

serseri4534

Üye
teşşekürler eline sağlık

izzo47

Üye
hocam benım kısı ne oldu

Üst Alt