Maxicep olarak sertifika işleminizi yapıyoruz (+sertifika işlemi "cepte" sadece 2 saniyede)

Sponsorlu Bağlantılar

yesim53

yesim53

Üye
yaa banada yardımcı olun lütfen, biliyorum yeni üyelere vemiyoruz yazmışsınız ama ben sertifikayı indireemedim bu konuda yardımcı olamazmısınız?

turker1979

Üye
arkadaşım seri numarayı veriyorum en kısa zamanda sonuçlandırırsan sevinirim teşekkürler 356387028040286

THE BARONNED

Üye
ohooo bize hizmet yok

omerynd

omerynd

Üye
eyw kardeşim çok sağol başarılı çalışma

vampirimsi

Üye
yaaaa ben yeni nokia e63 kulanmaya başladım önceden n70 vardı sertifika falan sormuyordu ben bu sertifika olayından hiç birşey anlamadım yaaa :S

bilge3

Üye
bn sertifika işlemını yapamıorum bilgisayarmda kurmammı gerek o programı yardımcı o sorulan alanara ne yazmam gerekli...:(yrdm edermisin...

crazy67

Üye
abi bana acil sertifika lazım tel modeli s60v5 5800 xm yardımcı olursanız sevinirim:)

--------------- Ekleme ---------------

sertifika lazım 5800 xm s60v5

sertifika lazım 5800 xm s60v5

:))

cagataybas

Üye
valla elinize sağlık çok yararlı olmuş bu konu... Yine bir numara MaxiCep...

kralmali

kralmali

Üye
güzeell

ibrdd

Üye
Vaay be Recep benim eski kullanıcı adım ibribr idi 3g geldi gelecek diye sabahlamıştık:P Kolay gelsin.

Bliyorum alakasız ama.. Seni görmüşken yazayım dedim.

_PiSkO_

Üye
hepinizin emeğine sağlık iyiki varsınız yıllardır faydanızı görüyorum ama konular bıraz dağınık dıılmı yaa bir haftadır program sertıfıkalamaya calısıom sis. olayını cozdum sımdı sısx. kaldı sorun bendemı acaba bı yardımcı olun yoruldum

yazılan msjlar sılınıyormu kasım 2005 ten berı 2 msj mı atmısım yanı hala yenı uye mı kalacağım bısı yapsanız

tasleof123

Üye
Ben mesaj gönderemedim mesaj belleği dolu diyor :(

Lazoflu abi bi posta kutunu temizlesen lütfen!!!

delrico

delrico

Emekli Yönetici
değerli kartalım benim tel n85 banada ufak bir kıyak yapsan:)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, uzun bir süre ara vereceğim , bundan dolayı bu hizmetimize de ara verilmiştir. Bilginize.:oke:

leopart23

Üye
brawo :(

haltie

haltie

Üye
arkadaşlar recep arkadaşımız işleri sebebi ile biraz ara verdi şuan için pek aktif olamayacak anlayışınız için teşekkürler

teomaniaa

teomaniaa

Üye
Eyvallah o kadar adam için ugsaşcaksın ama artık sertifika alabilmek cok basit

ermucahid

Üye
tesekkur ederim

andrigorkem

Üye
elinize sağlık

CuRSe17

Üye